Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jeśli ktos zna ceny na polu namiotowym w Basko Polje!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacek.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek.G » 13.02.2007 13:55

Byłem już w Baska Voda 2 razy,ale teraz chcę z dziećmi pojechać pod namiot!Najbliżej jest Basko Polje!Czy zna ktoś cennik?Bardzo prosze o odpowiedź!Z góry dziękuję!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.02.2007 16:31

Widzę, że nie mają chwilowo cen na ten sezon nie mniej jednak warto w takim razie sprawdzać jak chcesz się tam udać

http://www.camping.hr/kampovi/basko-polje.htm

Pozdrav :papa:
P.S. Googlarka się kłania :lool:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.02.2007 16:33

Poza tym:
nl13 napisał(a):Witam serdecznie

W piątek wróciłem z Baska Voda. Byliśmy na małym przydomowym kampingu. Cena 110 kun (wytargowana) za 3 osoby (z namiotem, samochodem i prądem). Łazienka całkiem przyzwoita i czysta, do dyspozycji kuchnia z lodówką. Można posiedzieć w werandzie pod dachem przy stoliczkach. Właściciele sympatyczni. Kamping bardzo mały (na kilka namiotów i może trzy samochody z przyczepą. Do morza ok. 400 metrów, supermarket (Kerum) zaraz obok. Mogę podesłać lokalizację jeśli potrzeba (na e-maila).

Basko Polje nie przypadł nam do gustu. Za duży, jakiś wymarły. Daleko do morza i miasta. Ale można ocenić na miejscu.

Sprawdzaliśmy też jeden kamping w Makarskiej (na wjeździe od Splitu). Gwarny i zapchany.

Ogólnie w tych okolicach jest mało kampingów.

a jest to tu:
forum/viewtopic.php?p=147317#147317

Pozdrav :papa:
Jacek.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek.G » 24.02.2007 09:43

Dziękuje bardzo za namiary! :D Chciałem ceny w Basko Polje ponieważ jeżdzę tam systematycznie do Baska Voda a teraz chcemy jechać razem z dziećmi i pomyślałem że najlepiej będzie jeśli pierwszy pobyt dzieci w Chorwacji zapamiętają właśnie na polu namiotowym! :) Baska Voda jest przepiekna i uwielbiamy tam spędzać z żoną wakacje!A jeździmy tam autkiem przez Czechy Austrię a potem aby dojechać do Jadranka i podziwiać piękne widoki jadąc wzdłuż wybrzeża!Ostatnio jechaliśmy tą nową autostradą przez centrum Chorwacji,jest szybciej ale widoki się nie umywają! :wink: Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!
Maciej_F
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej_F » 25.02.2007 19:00

Witajcie,

Ja byłem już dwa razy z rzędu na Basko Polje. Dla mnie to jak na razie najlepszy kemping na Makarskiej Riwierze - tylko toalety mogłyby być nowsze ... Ale za to klimat kempingu ... pinie, cykady, ... :D No i nie ma problemu z dziećmi. Mogą sobie biegać do woli i natychmiast znajdują towarzyszy zabaw a rodzice mogą w spokoju delektować się winem, które dwa razy dziennie Chorwaci przynoszą wprost do namiotu :D
Jacek.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek.G » 03.03.2007 17:23

witam!!Ciesze sie ze chwalisz sobie Basko Polje!Jeśli pamiętasz ile wyniosły koszty pobytu to byłbym bardzo wdzięczny!Chcemy tam jechać z dwoma namiotami i autkiem , nie wiem ile mam zaoszczędzić kasy by w pełni poczuć urlop nad Jadrankiem bez stresu że zabraknie na powrót! :lol:
Maciej_F
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej_F » 03.03.2007 19:46

Witam. Za dwie osoby dorosłe, dwoje dzieci, namiot, samochód, lodówkę, prąd płaciliśmy chyba 25 euro dziennie. Możesz do nich napisać maila i poprosić o aktualny cennik:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Można u nich płacić kartami - jak w większości miejsc. W sklepiku na kempingu tez można płacić kartami.

Gdybym jeszcze mógł w czymś pomóc - pytaj ;)
Pozdrawiam
Jacek.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek.G » 04.03.2007 22:00

dzięki bardzo!Teraz to już mogę spokojnie planować wyjazd! :D pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz!Mam nadzieję ze będę tak zamo zadowolony jak Ty,a dzieciaki zobaczą ten piękny kawałek świata!zaraz piszę maila do nich!
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 13.03.2007 10:33

witam
jadac z peljecaca zatrzymalem sie na tym campingu
dla mnie osobiscie to jakis konglomerat
camping orgomny i bez charakteru
czulem sie tam jak na jakims obozie harcerskim w borach tucholskich
Polecam sredniej wielkosci campy na poludniu
rozbijasz sie blisko morza, poznasz sporo sasiadow z ktorymi mozna wypic poranna kawke, nie musisz robic zadnych wypraw na plaze
poprostu jestes tam nonstop.

pozdrav
jacek

http://www.jacek.czarnydunajec.pl
Maciej_F
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej_F » 13.03.2007 13:01

Wszystko kwestia upodobań. Ja wolę, jak mi nikt do namiotu nie zagląda i mogę się przed nim czuć swobodnie (również nie potykać się o linki od namiotów sąsiadów ;) ). Z poznawaniem nowych ludzi nigdy nie mieliśmy problemu i jak się chcemy z kimś spotkać, to nie ma przeszkód. Fakt, że kemping jest duży ale jego górna część jest w zasadzie pusta a tylko na dole (bliżej morza) rozbija się większość.

Tu moi dwaj synowie (ci mniejsi) i z tyłu nasz namiot z pawilonem w 2006 roku.

Obrazek

Ten sam kemping w 2005 roku.

Obrazek

A tak przy okazji - Jacku, czy mógłbyś podać linki do ciekawych (Twoim zdaniem) kempingów na Makarskiej. A jeszcze lepiej, gdybyś miał zdjęcia.
Z góry dziękuję :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2007 13:29

noyle napisał(a):witam
jadac z peljecaca zatrzymalem sie na tym campingu
dla mnie osobiscie to jakis konglomerat
camping orgomny i bez charakteru
czulem sie tam jak na jakims obozie harcerskim w borach tucholskich
Polecam sredniej wielkosci campy na poludniu
rozbijasz sie blisko morza, poznasz sporo sasiadow z ktorymi mozna wypic poranna kawke, nie musisz robic zadnych wypraw na plaze
poprostu jestes tam nonstop.

pozdrav
jacek

http://www.jacek.czarnydunajec.pl

Jacku - na swojej pięknie zrobionej stronie używasz "Shift'u) i prawego "altu", a dlaczego tu na forum piszesz "niechlujnie" :cry: :?:

Ja ze swoich doświadczeń z pobytów na kempingach uważam, że jadąc z dziećmi-małymi/dużymi - lepiej wybierać większe kempingi, jest przestronniej, dzieci mają miejsce do zabaw (są boiska/czasem dyskoteka), kempingi te mają lepsze warunki sanitarne, tylko są droższe od tych mniejszych.
Ale wybór należy do każdego z osobna.
Jacek.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek.G » 18.03.2007 10:23

z namiotem jak pisałem jedziemy poraz pierwszy.Wcześniej udawało nam sie jeżdzić do Baśki tylko z żonką :wink: Mieszkaliśmy już przy drodze na Makarską na samym szczycie w hotelu,a następnym razem znależliśmy pokój zaraz przy plaży :D ostatnie domki przed Brelą!To ten śliczny domek z dwiema dużymi palmami w ogrodzie!mam tam telefon gdybyś chciał +385(0)21620613 a to adres 21320 Baśka Voda, Podluka 11.Fotek niestety nie mam na kompie :( Ale w tym roku już się przygotowałem! :D Pozdrawiam gorąco!
marek2006
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek2006 » 15.05.2007 21:50

Ja byłem w ub.roku na Baska Polje i uważam że jest to bardzo "zapuszczony" i drogi camp.Nie mam w campach dużego doświadczenia ale byłem np w Rowinju i Jeżewacu w Krk-u ale tam to było bez porównania lepiej.Tutaj brak toalet,rozwalające się murki ogrodzeń,zniszczone drózki i ścieżki nie napawają optymizmem.Jedynie zabawne to że wyjeżdzając pierwszy raz z campu nie mogłem znależć drogi wyjazdowej.
Maciej_F
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej_F » 15.05.2007 22:39

To chyba jednak jeden z tańszych kempingów - nie licząc oczywiście tych przydomowych, gdzie w ogóle nie ma ścieżek, więc nawet nie ma czego szukać ;-)
Inna sprawa, że faktycznie jest trochę zapuszczony ale, że nie mogłeś znaleźć toalet, to już przesada ;-)

Po za tym (oczywiście dla mnie) cały urok Chorwacji polega na tym, że jest trochę dzika. Jak ktoś potrzebuje wyasfaltowanych alejek, to zapraszam do Włoch ;-)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.05.2007 23:12

Jacek.G napisał(a):Byłem już w Baska Voda 2 razy,ale teraz chcę z dziećmi pojechać pod namiot!Najbliżej jest Basko Polje!Czy zna ktoś cennik?Bardzo prosze o odpowiedź!Z góry dziękuję!

Cennik jest tu:
http://www.club-adriatic.hr/baskopojeci ... ml?h=5&d=2
Nie jest to najdroższy kemping, dla porównania inny:
http://www.hotelipodgora.com/auto_camp.htm
Ale jak pisałem -dobry kemping = wyższe ceny
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone