Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jeśli dojade autobu w ponie znajdę apartament bez problemu?

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kiniutek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiniutek » 21.08.2003 18:34

CZY SĄ TAM PROBLEMY JEŚLI SIĘ ZJAWIAM W ŚRODKU TYGODNIA?
CHCEMY SIĘ WYBRAĆ W SPOKOJNĘ MIEJSCE W PODRÓŻ POŚLUBNĄ...
ŚLUB 29 SIERPNIA-PIĄTEK W NIEDZILĘ MIELIBYŚMY AUTOKAR Z POZNANIA 374 ZŁ...CZY TO DUŻO?
PORADŹCIE JAK SIĘ TAM PORUSZAĆ NAJLEPIEJ I JAKĄ MIEJSCOWOŚC WYBRAC? SŁYSZAŁAM,ŻE WYSPY SĄ TŁOCZNE NAWET WE WRZEŚNIU...

TERMIN SIĘ ZBLIŻA A MY NIC NIE WIEMY..JEDNO BIURO OFERUJE WYJAZD NA KORCULĘ ZA OK.1375 ZŁ Z AUTOBUSEM Z WYZYWIENIEM ALE NA VELA LUKA, A TO PODOBNO WIELKIE FABRYCZNE MIASTO....
NO I MY WEGETARIANIE JESTEŚMY TO NIE IWEM CZYNA TYCH OBIADO KOLACJACH SIĘ NAJEMY;))))

CZY JEŚLI NP DOJADĘ DO JAKIEJŚ WIĘKSZEJ MIEJSCOWOŚCI AUTOKAREM Z POLSKI TO TAM JUŻ DOSTANĘ SIĘ ŁATWO JAKOŚ DO MNIEJSZEJ, ALBO NA MAŁĄ WYSPĘ?

PROBLEMY JAK SIĘ NIE MA AUTA....
PLIS POMOCY!!!!!!
NIE WIEM TEŻ CZY APARTAMENTY SĄ DROGIE..JEDNI PISZĄ,ŻE OK.10EUR ZA DZIEŃ INNI,ŻE 20....
Użytkownik usunięty
Re: jeśli dojade autobu w ponie znajdę apartament bez proble

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.08.2003 06:35

Moim zdaniem zero problemów ze znalezieniem apartamentów. Jęzeli chodzi o cene sądzę, że w 10 euro/os/dzień-max powinieneś sie zmieścić (szczyt sezonu włosko-niemiecko-austriackiego minął). Przyjemnej podróży. PZDR :lol:
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 22.08.2003 07:08

Zgadzam się z Piotrkiem - dyszka w zupełności powinna wystarczyć.
Będziecie na miejscu po week`endzie wiec z miejscami nie powinno być żądnych problemów.Brak samochodu może być problemem ,będziecie dużo mniej mobilni.Trudno wam będzie dotrzeć do tych cudownych miejsc bez samochodu.Jęli chodzi o wyspy tez nie powinno byc problemów.Wzeszłym roku byłem na Braciu w Supetarze i było taniej jak na lądzie.
Wszystliego dobrego na nowej drodze życia do Chorwacji.
:papa:
xxxxx

Nieprzeczytany postnapisał(a) xxxxx » 25.08.2003 19:59

Witam!
Ja rowniez zycze wam wszystkiego najlepszego!Mam pytanie- jak zalatwiliscie ten autobus z Poznania?Mozecie podac jakies namiary?
Pozdrawiam
Marcin W
Chorwacja 1.09

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W » 26.08.2003 09:37

Moze sie z kims zabierzecie autkiem?
Jest wiele tu ofery ja tez jade 1.09 w okolice Vodic, mam zererwacje ale w ciemno tez mozna jechac,
pozdrówka
kiniutek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiniutek » 27.08.2003 18:20

witam i dziękuję;)))
za odpowiedzi..na początku sprostowanie jestem dziewczyną;))) kiniutek od kini;)))

a niestety nie jedziemy albo stety do chorwacji, bo spóźniliśmy się z zakupem biletów...
mieliśmy kupić bilety w biurze rainbowtour z wrocławia..już niestety nie ma na ten dzień...a my chcieliśmy od razu po ślubie..nigdzie nie mogłam dostać biletów i trafiła nam się wycieczka samolotem do tunezji...za 1250zł z wyżywieniem i hotelem3*')))
nie jest to chorwacja..ale chorwacja nie ucieknie;)))
pojedziemy samochodem w przyszłym roku ze znajomymi;)))
dziękuję za wszystkie rady i za odpowiedzi....

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone