napisał(a) gratkorn » 19.09.2005 11:47
Dzięki, ale nie napisałam, jednej - najważniejszej sprawy - nie mam aparatu cyfrowego, zdjęcia w moim kompie pochodzą ze skanera - nie wiem do końca czy i jakie to ma znaczenie, próbowałam różnych rzeczy z waszego foto forum - ale zawsze rozkłada mnie jakieś pytanie programu ( nie rozumiem różnicy
w tych gifach,tifach, bitmapch itd... dlatego wszystko robię na czuja a potem okazuje się, że dalej nie przebrnę, bo po skanowaniu zapisałam nie wtym "formacie" co trzeba). Koleżanka Aneta mówiła coś o miejscu na serwerze
i o innych ważnych rzeczach a ja nie wiem jak tam dotrzeć - firmowy Admin pewnie by mi pomógł, ale jakoś nieśpieszno mi do chwalenia się innym co robię w pracy
( no chyba, że uznacie, że bez jego pomocy się nie obędzie - wielu programów nie mogę zainstalować sama - Adminowi za to płacą
to i pilnuje swojej roboty
)
Nie chcę przynudzać (bo zapewne na forum jest wszystko w tym temacie) ale znalezienie odpowiedzi na wszystkie pytania moich "mądrych" programów w foto forum (gdybym jeszcze je rozumiała
) zajęłoby mi chyba rok. Następna sprawa, to to, że nie mogę wsadzać na komp żadnych "pirackich" programów - szef by mnie obwiesił !!! - tylko legalne darmowe oprogramowanie.
Monika.