Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jesienne spotkania przy oprogramowaniu biurowym

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 19.09.2005 12:14

sly29 napisał(a):mpi

sorki ale uważam , że każdy człowiek powinien spróbowaćczegoswiecej niż prywmitywnego painta jeżlei nie pokażemy dziewczynie czegoś lepszego to nigdy nie spróbuje a co za tym idzie nie nauczy sie robić tego co chce, a naprawde IrfanView w dodtaku ze spolszczeniem jest bardzo prosty

ok ok niech Ci będzie.... :D , ja tylko chciałem swoje 3 grosze wtrącić i napisać, że tak też od biedy można...

pozwolicie że wtrącę następne: :wink:

IrfanView jest udostępniany za darmo, ale tylko dla prywatnych, niekomercyjnych użytkowników (czyli do użytku domowego).
...
Jeśli zamierzasz używać IrfanView w swoim miejscu pracy lub w celach komercyjnych, zarejestruj się i wnieś opłatę. Ponieważ chcę kontynuować prace nad tym programem, Twoja rejestracja będzie zachętą dla mnie do modernizacji i podnoszenia funkcjonalności programu.

http://www.irfanview.quadric.pl/oprogramie.html
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 19.09.2005 12:19

no i brawo to jest pozytywne podejscie do tematu :)

mpi :)
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 19.09.2005 12:26

dzieki Sly29 :wink:

tak na marginesie to nigdy nie uzywałem tej przeglądarki, ale zarzucając na wyszukiwrce hasło IrfanView wyskakuje sporo linków do galerii zdjęć i po tytułach jak i edycji źródła wnioskuję, że można w niej zrobić prostą stronę WWW, którą wystarczy tylko potem wrzucić na serwer?
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 19.09.2005 12:34

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 21.10.2005 11:07 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 19.09.2005 12:35

nigdy nie wykorzystywałem Irfana w tym celu ale zaciekawiłeś mnie i w wolnej chwili sam sie pobawie

thx:)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 19.09.2005 13:29

"pragnę zwrócić uwagę Gratkorn, że OpenOffice nie jest systemem operacyjnym a jedynie alternatywnym dla Microsoft Office pakietem biurowym" - święta racja - tak się właśnie na tym znam :oops:
:lol: :lol: :lol: - ale Painta mi Admin nie zainstalował i jak się okazuje wielu innych rzeczy też :twisted:

"Dla Ciebie krok drugi to będzie zmiana formatu BMP na JPG " - ponieważ ja skanuję sporo rzeczy - i jakoś do tej pory to szło - wyjaśnijcie mi (tam gdzie to powinno być) do czego służy zapisywanie w gifach, tifach i bitmapach :?: (JPG - czyste zdjęcie - do dalszej obróbki - jak sądzę)

"sly, rozumiem, ale czy uważasz że gratkorn i na pewno jeszcze wielu uzytkowników jest na etapie wyostrzania zdjęć?" - nie jestem :lol: :lol: :lol:

"IrfanView jest udostępniany za darmo, ale tylko dla prywatnych, niekomercyjnych użytkowników (czyli do użytku domowego).
...
Jeśli zamierzasz używać IrfanView w swoim miejscu pracy lub w celach komercyjnych, zarejestruj się i wnieś opłatę. Ponieważ chcę kontynuować prace nad tym programem, Twoja rejestracja będzie zachętą dla mnie do modernizacji i podnoszenia funkcjonalności programu" - tu poległam, admin zalecił mi kupienie Pen Driva :cry:

Dziękuję wszystkim za dobre chęci, dopuki nie zastosuję się do "zaleceń' admina - mogę was tylko poczytać i zostawić na później - a wtedy będzie jak znalazł :lol: :lol: :lol:
Już stąd znikam do właściwego wątku. M.onika. :papa:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 01.10.2005 20:11

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 21.10.2005 11:08 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.10.2005 21:16

JoeF napisał(a):Temat zamknięty...

Tak na prawdę to udało mi się, że nie zgłosiła się wystarczająca ilość chętnych... mnie też się nie chce wkładać w to dodatkowego wysiłku.

Lepiej obejrzeć jakiś film lub coś przeczytać niż siedzieć codziennie ponad 16 godzin przy komputerze...

Józek

i
Dziękuję wszystkim za dobre chęci, dopuki nie zastosuję się do "zaleceń' admina - mogę was tylko poczytać i zostawić na później - a wtedy będzie jak znalazł .

,,Dopuki'' tak będzicie myśleć to świat będzie stał w miejscu bo nikt światu nie wytłumaczy jak się go obsługuje i w którym ma iść kierunku.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Jesienne spotkania przy oprogramowaniu biurowym - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone