Koniki Huculskie
W Polańczyku idziemy nad Jezioro Solińskie. Prawie jak Bora-Bora, albo jakieś Malediwy

Zapora Solińska - zaraz tam podjedziemy
Mikeee napisał(a):W Polańczyku idziemy nad Jezioro Solińskie. Prawie jak Bora-Bora, albo jakieś Malediwy![]()
Mikeee napisał(a):Teraz bardzo chciałbym odwiedzić Bieszczady zimową porą - gdy przysypane są grubą warstwą białego puchu.
Franz napisał(a):Dziękuję za tę dawkę wspaniałości.
Ural napisał(a):Cerkiewki bardzo malownicze. Gdyby tak potrafiły mówić to wiele by powiedziały o historii tego regionu.
tony montana napisał(a):Piękne kolory jesieni na koniec przy Solinie...
Nefer napisał(a):Cerkwie są mi znane z autopsji.
Ale - wstyd się przyznać - nad Jeziorem Solińskim nigdy jeszcze nie byłem. Zawsze człowiek pędzi bardziej na południe.
Dzięki za miłą dawkę jesiennych Bieszczadów.
elfik99 napisał(a):Te kaczki to wyglądają jakby w liściach pływały!!!![]()
![]()
Ślicznie było!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Mikeee napisał(a):
W Polańczyku idziemy nad Jezioro Solińskie. Prawie jak Bora-Bora, albo jakieś Malediwy![]()
Mikeee napisał(a):jaki tam wstyd Jezioro jak jezioro. Kierunek bardziej na południe jest moim zdaniem bardziej słuszny
Mikeee napisał(a):pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia, wszystkiego dobrego oraz wielu wspaniałych podróży w Nowym Roku
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):jaki tam wstyd Jezioro jak jezioro. Kierunek bardziej na południe jest moim zdaniem bardziej słuszny
Dokładnie![]()
Ja mam teorię, że Bieszczady zaczynają się poniżej drogi 894.
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):jaki tam wstyd. Jezioro jak jezioro. Kierunek bardziej na południe jest moim zdaniem bardziej słuszny
Dokładnie![]()
Ja mam teorię, że Bieszczady zaczynają się poniżej drogi 894.
marze_na napisał(a):Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok dla Ciebie i rodziny. Pięknych podróży i niezapomnianych wrażeń
Franz napisał(a):Wzajemnie - podróży skrzętnie zaplanowanych oraz takich nieco szalonych!
Wiele Dobrego...
Nefer napisał(a):No i również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2018.
elfik99 napisał(a):I ode mnie też dużo szczęścia i fantastycznych podróży w 2018!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()