ruzica napisał(a):choć odcinek za Krzemieńcem ciut nudnawy
Właśnie z tego względu wolę widokowe połoniny. Ale w barwach jesieni ten szlak na pewno zyskuje na atrakcyjności .
ruzica napisał(a):Mikeee napisał(a):Tu właśnie proponuję Markowi, że skoro nie ma z nami dziewczyn, które idą trochę wolniej, zamiast wracać się do Małej Rawki i iść do Wetliny Działem, czyli zielonym szlakiem, pójdziemy dalej przez Rabią Skałę wzdłuż granicy ze Słowacją.
Bardzo mi się podobała ta trasa, choć odcinek za Krzemieńcem ciut nudnawy
ruzica napisał(a):Ale dumna byłam po jej przejściu niesamowicie,bo jestem dziewczyną i chodzę wolniej
idealnie trafiliśmy . Pełna paleta barw i dobra pogoda.elfik99 napisał(a):Prześliczne te jesienne rudości!!!!!!!!
marze_na napisał(a):ruzica napisał(a):choć odcinek za Krzemieńcem ciut nudnawy
Właśnie z tego względu wolę widokowe połoniny. Ale w barwach jesieni ten szlak na pewno zyskuje na atrakcyjności .
Franz napisał(a):Cóż mogę powiedzieć, Michał... tęsknota łapie za serce...
Cudownie!
Roxi napisał(a):Sporo się nadeptaliście. Gratulacje.
Roxi napisał(a):Piękna pogoda Wam się trafiła, my już wtedy w domy byliśmy... a nawet w pracy.
Mikeee napisał(a):docieram do Przełęczy pod Tarnicą. Chwila odpoczynku w oczekiwaniu na resztę ekipy. Czeka nas jeszcze kilkuminutowe podejście na szczyt
Mikeee napisał(a):te schody są irytujące...
marze_na napisał(a):Jeszcze nie miałam przyjemności skorzystać z tego wątpliwego udogodnienia .
Wygląda to fatalnie, a argumenty BPN o ochronie szlaku jakoś mnie nie przekonują .
Roxi napisał(a):Wejście na Tarnicę przez Halicz np z Wołosatego też jest bardzo widokowe. Szczególnie krajobraz w kierunku granicy zaraz po wyjściu z lasu idąc od Wołosatego.
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):docieram do Przełęczy pod Tarnicą. Chwila odpoczynku w oczekiwaniu na resztę ekipy. Czeka nas jeszcze kilkuminutowe podejście na szczyt
... na którym wiele lat temu spędziłem noc...
marze_na napisał(a):Takiego narobiłeś apetytu, że już planujemy październikowy wypad w Bieszczady .
jest spora szansa, że sporo forumowiczów się tam pojawi na jesień przyszłego rokuMikeee napisał(a):te schody są irytujące...
Jeszcze nie miałam przyjemności skorzystać z tego wątpliwego udogodnienia .
Wygląda to fatalnie, a argumenty BPN o ochronie szlaku jakoś mnie nie przekonują .
Roxi napisał(a):Deptaliście po naszych śladach, ale mieliście znacznie lepszą pogodę.
Pięknie tam jest.
Roxi napisał(a):Wejście na Tarnicę przez Halicz np z Wołosatego też jest bardzo widokowe.
Nefer napisał(a):Roxi napisał(a):Wejście na Tarnicę przez Halicz np z Wołosatego też jest bardzo widokowe. Szczególnie krajobraz w kierunku granicy zaraz po wyjściu z lasu idąc od Wołosatego.
To prawda . Jedyny minus tej trasy, to spory kawałek asfaltu
elfik99 napisał(a):Obaj macie tak piękną jesień na zdjęciach, że chciałoby się w nią zanurzyć!!!
Mikeee napisał(a):musiało być ciekawie...
Mikeee napisał(a):Wojtek jest bardziej doświadczony w wyczuwaniu takich momentów... Ja początkuję