Anai napisał(a):arturac napisał(a):bluesman napisał(a):Zdjęcia sprzed 2 tygodni Trasa z Wysokiej do Szczawnicy.
aż się zapytam:) jakim aparatem.........telefonicznym te zdjęcia robiłeś?:)
Jak na mój gust to Nokia bedzie
Masz zły gust
arturac napisał(a):dobra, szczerość za szczerość:)
pierwsze za jasne, drugie nie ostre, trzecie za ciemne.....trzy razy robić i nie wyszło to tylko aparat telefoniczny potrafi......dlatego pytam
bluesman napisał(a):Anai napisał(a):Jak na mój gust to Nokia bedzie
Masz zły gust
Anai napisał(a):arturac napisał(a):dobra, szczerość za szczerość:)
pierwsze za jasne, drugie nie ostre, trzecie za ciemne.....trzy razy robić i nie wyszło to tylko aparat telefoniczny potrafi......dlatego pytam
Pierwsze robił w południe - to za jasne,
przy drugim ręce mu się trzęsły bo pierwsze nie wyszło, więc nieostre
a na trzecie zdecydował się dopiero wieczorem jak mu nerwy przeszły więc za ciemne...
Wot i zagadkabluesman napisał(a):Anai napisał(a):Jak na mój gust to Nokia bedzie
Masz zły gust
W takim razie Ty również
bluesman napisał(a):Z uwagi na baardzo specyficzny charakter pytania i fakt, że Ty o to pytasz nie odpowiem.
Sądziłem, że to nie konkurs, na którym samozwańczyy krytycy obsobaczą poszczególne zdjęcia, tylko zdjęcia jesieni, po prostu ...........
bluesman napisał(a):Droga Anai zdjęcia robię czym chcę (na co mnie stać ) jak chcę i kiedy chcę A o reszcie podyskutuj z panem A.
I tu widać na co Was stać, Anai widzę, że też dołączyłaś do grona gratuluję i życzę miłej zabawy
Aha zapomniałaś o dręczących mnie hemoroidach, które też zapewne miały wpływ na zdjęcie
P.S. Obrzydzenie mnie bierze .........
arturac napisał(a):bluesman napisał(a):Z uwagi na baardzo specyficzny charakter pytania i fakt, że Ty o to pytasz nie odpowiem.
Sądziłem, że to nie konkurs, na którym samozwańczyy krytycy obsobaczą poszczególne zdjęcia, tylko zdjęcia jesieni, po prostu ...........
samozwańczyy?
krytycy?
obsobaczą?
na dodatek jeszcze:
jesieni???
o ile pierwsze trzy stwierdzenia są Twojego autorstwa i rozumiesz przez nie to co rozumiesz, choć tak naprawdę nie rozumiesz (tłumaczę od razu, żeby nie było, że chciałem tylko Ci ciśnienie podnieść....zdjęcia są słabe ale miałem nadzieję, że to wina sprzętu) o tyle czwarte, to jakaś pomyłka, bo ani ani tej jesieni na tych zdjęciach nie widać(szczególnie na pierwszym, drugim i trzecim).
nie stresuj się, jutro też jest dzień, dalej rób zdjęcia i wklejaj, a dobrzy i szczerzy ludzie zawsze Ci powiedzą jak bardzo są piękne.
marze_na napisał(a):censor napisał(a):
Świetne zdjęcia - czy można zapytać jakim sprzętem zrobione?
Canon EOS 450D, staruszek już trochę.
arturac napisał(a):bluesman napisał(a):Z uwagi na baardzo specyficzny charakter pytania i fakt, że Ty o to pytasz nie odpowiem.
samozwańczyy?
krytycy?
obsobaczą?
na dodatek jeszcze:
jesieni???
o ile pierwsze trzy stwierdzenia są Twojego autorstwa i rozumiesz przez nie to co rozumiesz, choć tak naprawdę nie rozumiesz (tłumaczę od razu, żeby nie było, że chciałem tylko Ci ciśnienie podnieść....zdjęcia są słabe ale miałem nadzieję, że to wina sprzętu) o tyle czwarte, to jakaś pomyłka, bo ani ani tej jesieni na tych zdjęciach nie widać(szczególnie na pierwszym, drugim i trzecim).
nie stresuj się, jutro też jest dzień, dalej rób zdjęcia i wklejaj, a dobrzy i szczerzy ludzie zawsze Ci powiedzą jak bardzo są piękne.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja