Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jedziemy do Mariny już w lipcu!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gaduła
Globtroter
Jedziemy do Mariny już w lipcu!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 14.05.2007 20:53

Witam wszystkich!
Dziękuję za informacje o Marinie. Właśnie zarezerwowałam apartament u Państwa Matijas od 08.07.07 Mam pytanie czy ktoś jedzie? tam też w tym terminie? Proszę o radę, jaką wybrać drogę? Dzięki!!! Może jakieś zdjęcia jak ktoś tam był, byłoby super!!
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 14.05.2007 21:23

gaduła napisał(a):Witam wszystkich!
Dziękuję za informacje o Marinie. Właśnie zarezerwowałam apartament u Państwa Matijas od 08.07.07 Mam pytanie czy ktoś jedzie? tam też w tym terminie? Proszę o radę, jaką wybrać drogę? Dzięki!!! Może jakieś zdjęcia jak ktoś tam był, byłoby super!!

Duuuużo pytań mało precyzji i na dodatek dwa takie same wątki :? :wink:
gaduła
Globtroter
No cóż to chyba trema!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 14.05.2007 21:59

Jeżeli coś wiesz to napisz, krytykować zawsze najłatwiej.
moondek
Cromaniak
Re: No cóż to chyba trema!

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 15.05.2007 08:24

gaduła napisał(a):Jeżeli coś wiesz to napisz, krytykować zawsze najłatwiej.

Nie krytykować jest najłatwiej, a pójść na łatwiznę, tak jak zrobiłeś to Ty... Zadaj sobie troszkę trudu i powertuj to forum, a znajdziesz tam wszystko, co chcesz wiedzieć. Temat dojazdu w okolice Trogiru był wałkowany setki razy, to samo tyczy się wszelkiego rodzaju zdjęć i fotek z tamtej okolicy...
Rada nr 1 dla Ciebie, to skorzystanie z opcji "szukaj".
Rada nr 2, wystarczy, że w jednym miejscu podzielisz się swoją radością z lipcowego wyjazdu do Chorwacji... Gwarantuje Ci, że starym wygom z tego forum wystarczy, jak napiszesz tylko jednego posta na ten temat... Ja znalazłem już trzy...
Pozdrawiam i udanego wypoczynku życzę :papa:
gaduła
Globtroter
Dzięki za pouczenie!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 15.05.2007 10:02

Masz rację trochę się zagolopowałam , jestem nowa, więc się uczę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.05.2007 10:22

moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 15.05.2007 10:29

No już lepiej :)
Kolejna rada to taka, żebyś przy swoim nicku podała miejscowość, w której mieszkasz. Łatwiej nam bedzie podpowiedzieć Ci drogę, jak masz jechać :)
Poza tym do 08 lipca jest jeszcze kupa czasu. Gwarantuję Ci, że do tego czasu będziesz poruszała się jak ryba w wodzie po tym forum :)
Tu masz linka na google ze zdjęciami z Mariny i z Trogiru.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Z tego, co się zorientowałem, to jest tam też wzmianka o Twoich gospodarzach :)
Pozdrav!
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.05.2007 17:33

[quote="darek1"]Przejscie graniczne Cieszyn dalej Ołomuniec - Brno - Mikulov przejscie graniczne - Wiedeń - Graz - granica Słowenia kierunek Maribor - Ptuj - Chorwacja - Zagrzeb - Karlovac i dalej Bosiliewo kierunek Split autostradą, zjazd w Szibeniku z autostrady dalej magistralą nadmorską przez Primosten do Mariny i dalej za Mariną troszeczkę miejscowosc Poljica praktycznie jest to Marina. Za tablicą Poljica jest przystanek autobusowy po prawej stronie, 30 m dalej po prawej jest apartament Marijas i parking z przodu, dosc spory i jestes na miejscu. Na miejscu b.dobra atmosfera rodzinnego domu chorwatów. Gdybym tam nie był to nic nie powiedział. Na przywitanie piwo ich wino itp. A dalej to blisko do Trogiru Splitu, do morza 150-200 m lub samochodem na przytulną plaze do Mariny , kafejki targ mały itp. Warto jechac do Primostenu albo Viniscie, fajna zatoka i miejscowosc rybacka, cisza spokój. Jednym słowem wybraliscie dobre miejsce. Nie nad samym morzem ale bardzo fajne. Pozdrawiam i życzę miłych wieczorów w obecności Branko i Śniezany

Jesli pytania to na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/quote]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.05.2007 17:35

Nie przejmuj się Gaduła starymi wyjadaczami, próbują Cie najnormalniej poderwać na forum :D
Ostatnio edytowano 15.05.2007 17:36 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.05.2007 17:35

:D Powodzenia
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 16.05.2007 11:09

darek1 napisał(a): próbują Cie najnormalniej poderwać na forum :D

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
gaduła
Globtroter
Dzięki za wszystko!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 16.05.2007 17:18

Witam!
Za wszystko dziękuję, ale moi rodzice zrezygnowali, zresztą ja też, gdyż lubię otwarte morze i ładne plaże, wiem że to nie Hiszpania i Costa Blanka gdzie byłam w 1998r. Do rzeczy, jedziemy do Chorwacji, ale z namiotem ( bez rezerwacji, ja + mąż = 13 letnia córka) ,będziemy zwiedzać ciekawe miejsca, aby po raz pierwszy mieć miłe wspomnienia. Może u Państwa Matijas byłoby ok?Ale ta plaża i miejsce dla mnie za małe ( przeczytałam na forum różne opinie o tym miejscu i raczej się zniechęciłam( nie Twoje Darek1, inne ). Jeżeli coś nam się spodoba to zakotwiczymy i myślę , że kwaterę gdzieś znajdziemy, zawsze mamy duży namiot w zapasie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za pomoc!!! Jesteście bardzo mili!!!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje