Bocian napisał(a):Dan Borka tez jest finansowany z prywatnej kasy tubylców...
Nikica była w pełni przygotowań do regat jak nas gościła (11-18.07), a puchary i medale czekały na zwycięzców !
Joan65 napisał(a):To my im zafundujemy np śląskie krupnioki.....
Stanka z Glorii się odezwała, jest OK; walichy spakowane - jutro "s rana" ruszamy.
Do zobaczenia Joan65.
Z Dan Borki relacja po powrocie
moondek napisał(a):Dzisiejszy głeboki poranek, godzina 4.54. Mój słodki sen przerywa ryk SMSa:
Kise padaju,
djeca sanjaju.
Nije nas ostavio Bog...
A my ruszamy!
Pozdrav, BOCIAN
Gdybym miał go przed sobą, to bym go udusił Nie dość, że budzi człowieka w środku nocy, to jeszcze wk*** , bo on nad Jadran, a ja za 4 godziny do pracy
Gregory napisał(a):Oprócz wspomnianej Dalmatyńskiej Kucy, w Borku jest jeszcze jedna knajpka (na samym końcu wsi). Tam nasze dzieciaki najchętniej jadały....pizzę
Pozdravki
Jadaccy napisał(a):Bocian napisał(a):Dan Borka tez jest finansowany z prywatnej kasy tubylców...
Nikica była w pełni przygotowań do regat jak nas gościła (11-18.07), a puchary i medale czekały na zwycięzców !
yskyerka napisał(a):Wczoraj zajechaliśmy do Borka - pięknie tam
DarioG napisał(a):Witam, w 2011 r. jedziemy do Dingac Borak villa Gloria. Mam prośbę ...mianowicie proszę o kontakt email znawców tej miejscowości w celu wskazania tego domu na mapie, którą sobie ściągnąłem z googli. Przeczytałem opis położenia ale mam wątpliwości. Można liczyć na pomoc ?
mój email : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne