Mówisz i masz... I jednego i drugiego
Żeby nie być gołosłownym w temacie Ivo...
Dan Borka...
Widok z górnej drogi którą można dojechać prawie do Trstenica...
I dla Maćka... Z nieistniejącej już konoby Hrid nad samostanem w Orebić.
mark_a34 napisał(a)::D hi będzie wesoło ja na peliesac jade pod koniec lipca może się spotkamy i jeszcxze jedno pytanie czy ktoś mi powie jak daleko od morza jest willa anadingac
Cosmo napisał(a):Joan65 napisał(a):Witam Borkomaniaków,
będziemy tam od 01.08.09 - mamy nadzieję się załapać na słynną Dan Borkę.
Na Peljesacu to bedzie nasz pierwszy raz. Willa Gloria zarezerwowana. Jeśli ktos może mi odpowiedzieć jak daleko z tego domu do plaży to bedę wdzięczna.
Tychy pozdrawiają.....
Witam
Chyba się wymieniamy (jesteśmy w Glori od 15 sierpnia). Jedziemy do Borka drugi raz ale sam nie mogę skojarzyć gdzie jest ta willa.
Pozdrav
Joan65 napisał(a):Teraz nie mogę się skontaktować na podany na stronie telefon. Moze ty masz z nimi jakiś kontakt
Gregory napisał(a):Joan65 napisał(a):Teraz nie mogę się skontaktować na podany na stronie telefon. Moze ty masz z nimi jakiś kontakt
Witaj Joan,
sorry, ze się wcinam - bo piszesz do Cosmo. Myślę, że nie masz powodu do zmartwień - my byliśmy tam już po raz trzeci na poczatku lipca. Ludzie są super. Cały problem polega na tym, że wszystkim - rezerwacje, maile, telefony i te sprawy- zawiaduje córka, która mieszka w Zagrzebiu i zdarza jej się wyjeżdżać. Czasami trzeba dłużej poczekać na odpowiedź.
Pozdrawiam i życzę Ci miłego wypoczynku w Villi Gloria.
Gregory
Gregory napisał(a):Joan,
Jeśli chodzi o czajnik elektryczny to ostatnio się pojawiły. Niestety w apartamencie, który mieliśmy w tym roku czajnik nie działał . My mieliśmy swój.
Do pierwszej plaży jest jakieś 300 - 400m. Najpierw musisz wspiąc się pod górkę - od apartamentu do drogi- potem masz z górki. W drodze powrotnej oczywiście odwrotnie. Druga plaża znajduje się na końcu wsi.
Pozdrawiam
Gregory