Z tego co pamiętam to chyba 25 lipca
I zostało jeszcze trochę latarni do odstrzelenia :)
frizi napisał(a):Nic się nie martw ! Moje intencje przy pisaniu tych słów były bardzo pozytywne - zjazd jest ciekawy i robi wrażenie. Byliśmy zachwyceni - podobnie jak towarzystwo, które namówliśmy na ubiegłoroczną wyprawę Gwarantuję Wam, że po wyjechaniu z tunelu w Potomje gdy ujrzycie piękny widok Jadranu zatrzymiecie się na górze, przed zjazdem choć na chwilę by nacieszyć oczy tym widokiem. Przepiękny !
Co do gospodarzy - przytrafiła nam się awaria auta. Pierwotnie było trochę problemów ale koniec końców bardzo nam pomogli za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Awaria przedłużyła nasz pobyt o dwa dni - akurat był wolny apartament, który nam udostępnili bezinteresownie !!!
Nie chcieli zapłaty !!! a prosili jedynie by się przenieśc bo nasz był zarezerwowany.
Grill - w czasie naszego pobytu przez jeden tydzień gospodarze także mieli gości - dwie córki z rodzinami. W tym czasie więcej korzystali z grilla ale oczywiście nie było problemów byśmy i my mogli korzystać.
W tygodniu gdy "starsi Państwo" byli sami nie rozpalali grilla.
Potwierdzam, dom nie ma własnej plaży
Pozdrawiam
yskyerka napisał(a):Na 100% tam zajrzę. Byliśmy tam trzy lata temu, wyjeźdżając z tunelu skręciliśmy w lewo i jechaliśmy drogą w dół, tyle że po trzecim zakręcie moja koleżanka nie dość że zażądała aby jej mąż odstąpił kierownicę mnie to jeszcze zarządzała natychmiastowego powrotu.
Bocian napisał(a):Ivanek na pewno poszedł w Ivo a nie w Bobo Choćby ze śpiewaniem, bo Bobo ma głos do baletu... Podobnie jak ja :) Naprawdę nie mam ani słuchu ani głosu ale uwielbiam jak oni śpiewają swoja klape. A jak się okazało, że znam słowa kilku utworów to zawsze siedziałem u szczytu stołu, obok Any... bo Ivo oczywiście wśród naszych żon :)
Bocian napisał(a):Popatrz, a ja przez tyle lat nie miałem okazji jej poznać ale widziałem jak Bobo jechał do niej w odwiedziny... na baczność w samochodzie :):) Dla mnie miszczuniem jest ten gościu, taki chudy a śpiewa basem i chyba gra na syntezatorze marszczonym...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne