dawidbryk napisał(a):Ja w środę też przez telefon wykupiłem AC Mini + ASS z limitem 1000km w PZU na 16 letnie auto i nie było żadnych problemów, wziąłem na 4 raty , pierwsza 175zł na 3 miesiące , z ubezpieczenia zawartego przez telefon można zrezygnować do 30 dni bez podania przyczyny
humpty napisał(a):Hej, wiecie może czy jak zakupię 2 assistance w 2 różnych firmach, to mogę w przypadku awarii skorzystać z obu? Np, z jednego zakwaterowanie a z drugiego sam. zastępczy (bo w pierwszym takiej opcji nie ma, a w drugim albo/albo)? Oba wyszłyby mi za niecałe 35zł...
sebak napisał(a):dawidbryk napisał(a):Ja w środę też przez telefon wykupiłem AC Mini + ASS z limitem 1000km w PZU na 16 letnie auto i nie było żadnych problemów, wziąłem na 4 raty , pierwsza 175zł na 3 miesiące , z ubezpieczenia zawartego przez telefon można zrezygnować do 30 dni bez podania przyczyny
Czyżbyś sugerował, że po szczęśliwym powrocie możesz się z niego wycofać
dids76 napisał(a):Od kilku lat mam OC i assistance (premium assistance) w Liberty. Na szczęście nie musiałem z niego nigdy korzystać. Mam dosyć stare samochody i z firm które oferują assistane na tak leciwe auta, według mnie Liberty miało najlepszą ofertę.
dids76 napisał(a):Od kilku lat mam OC i assistance (premium assistance) w Liberty. Na szczęście nie musiałem z niego nigdy korzystać. Mam dosyć stare samochody i z firm które oferują assistane na tak leciwe auta, według mnie Liberty miało najlepszą ofertę.
Crocodyl napisał(a):dids76 napisał(a):Na temat ubezpieczeń napisano już tutaj na forum wiele ale uważam, że nie tylko limit holowania jest ważny. Ja także uważam że LU ma najrozsądniejszą ofertę w kwestii cena do zawartości pakietów.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne