SYLWKA_2014 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):AdamKce napisał(a):moris11 napisał(a):Witam.
jeszcze jedno trasy na raz nie będziemy robić i wykupimy assistacne w PZU.
potrzebuje obiektywnej opinii z góry dziękuję.
Corsą spokojnie dasz rade. Sam mam thalie 1.2 75km 16V LPG z 158tysm 2006 instalacja fabryczna i powiem Ci, że też chce nią jechać. W 2 osoby spokojnie sie jedzie w 4-5 już czuć brak mocy pod góre no ale czego wymagać od 1.2. Skoro smiga po calej polsce do dlaczego nie po chorwacji
Chciałem dodać, że jeśli nie masz ubezpieczenia w PZU to nie wykupisz assistance jedynie karta na 66dni lub caly rok i to na 150KM nie więcej. Wczoraj wlasnie o to pytalem a że konczy mi sie ubezpieczenie auta itd przechodze do PZU i tam to wykupuje - w podstawie AC jest assistance KONFORT wiec dodatkowe dopiero wykupie jak bede jechal do konca trwania umowy. Na caly rok
kosztuje 246zl. 176zl pakier europa + polska a ze zniesionymi kilometrami do 1000km holowanie trzeba do tego doplacić 70zl.
Kto - co za agenci robią Was w bambuko. Możesz wykupić Assistance jeśli nie masz żadnego ubezpieczenia w Pzu ale koszt jest ponad 400zł
Nie ma czegoś takiego jak - składka dodatkowa za zwiększenie limitu holowania, limit holowania do 1000km jest w wariancie Super standartem. Innego wariantu nie dokupisz oddzielnie i tylko Super ma rozszerzenie na Europę.
Dopłacasz jedynie za zniesienie warunku zaistnienia zdarzenia powyżej 20km od miejsca zamieszkania - czy aż tak potrzebne i kalkuluje się ...
Nie musisz mieć OC w Pzu. Wystarczy np Mini Casco (biorąc pod uwagę ceny oc w Pzu, robiąc w innej firmie oc+ Mini Casco w Pzu zapłacisz niewiele więcej).
Jeśli masz MC, a myślę że warto mieć (obejmuje kradzież i inne zdarzenia losowe + zderzenia z np zwierzęciem, ale nie obejmuje stłuczek parkingowych) składka za wariant super przy danych Twojego auta - 134zł
Jeśli przenosisz się z całym pakietem oc+ac - składka też 134zł, jeśli chcesz zniesienie tych zdarzeń do 20km od domu - 176zł, bez żadnych dopłat ... Jeśli wykupisz wariant Super przed wyjazdem to będziesz miał go na rok, a nie do końca trwania podstawowej umowy (bo jak mówisz teraz przenosisz OC iAC)
134zł polska europa z limitem 20km od domu 176zł bez limitu 20km i tutaj jest 150km poza granicą a w Polsce darmo to podstawa pakietu super. powiększenie limitu z 150 do 1000km dodatkowo 70zł. Nie czytacie OWU. Razem 246
Jeśli mam parkiet europa polska to zniesienie kilometrów do 1000 można dokupić w dowolnym momencie z kadencja 7dni. Czytajcie OWU.
Wariant super można dokupić i go przelicza do konca trwania umowy ponieważ nie można go posiadać bez oc lub nawet minIAC. Pytałem o taki myk i się da.