kleeberg napisał(a):alutka9 napisał(a):z tego co czytałam to nie w interisk a w hdi i tylko w razie wypadku jest 1000 km a razie awarii nie dalej niz 25 km. w interisk maja do 200 km.
To co piszesz nie jest prawdą.
Czytasz tam gdzie nie trzeba,a co gorsze to jeszcze to rozpowszechniasz.
Z tego co wiem,to jesteś agentem PZU ( masz prawo nie znać produktów konkurencji )
Pzdrv
oczywiście że mam prawo nie znać ,ale staram się znac,nigdy nie neguje innych produktów ale zachwalam nasze jeżeli sa lepsze -inaczej się nie odzywam,nie mam żadnego interesu w promowaniu swojej firmy bo nie sprzedaje na telefon ani poprzez internet.wkurza mnie jak ktoś podaje wybiórcze informacje,bo tak się łapie klienta,a dopero potem wychodzi że kupił nie to co chciał.
to co znalazłam w internecie pochodzi ze strony hdi:
"Ubezpieczyciel proponuje 3 warianty assistance dopasowanego do naszych potrzeb:
1. Europa 1000+ oferuje najszerszy zakres pomocy
•gwarantuje pomoc w razie wystąpienie wypadku, kradzieży i awarii pojazdu
•holowanie pojazdu po wypadku (bez limitu kilometrów w Polsce, z limitem max. 1000 km poza granicami Polski)
•naprawa pojazdu na miejscu awarii
•holowanie pojazdu po awarii
•parkowanie pojazdu po holowaniu (organizacja i pokrycie kosztów ubezpieczonego pojazdu na parkingu strzeżonym przez okres max. 5 dni, do kwoty nie wyższej niż 700 zł)
•holowanie pojazdu po parkowaniu- realizowane na terytorium Polski do najbliższego warsztatu naprawczego lub innego wskazanego miejsca w odległości nie dalej niż 25 km od miejsca parkowania
•zakwaterowanie na czas naprawy do 3 dni
•przewóz zwierzęcia domowego
•powrót do miejsca zamieszkania lub kontynuacja podróży
•telefoniczna pomoc tłumacza za granica do 4 razy
•złomowanie pojazdu za granicą max 200eurotelefoniczna pomoc informacyjna
•dostarczenie paliwa
•otwarcie pojazdu
•HDI pojazd zastępczy (opcja po opłaceniu dodatkowej składki)
•kierowca zastępczy
•transport przyczepy o ładowności do 400 kg lub kempingowej
•HDI Auto medyk"
interisk informacje ogolnodostępne w internecie (wiadomo ze tu nie ma klauzul ,tak jak i było z klauzula pzu)
"PEŁNY wariant zapewnia klientom pomoc w wyniku awarii, wypadku lub kradzieży pojazdu. Dodatkowo Europ Assistance Polska gwarantuje holowanie pojazdu do miejsca znajdującego się w promieniu do 200 km od miejsca zdarzenia."