Ural napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ural napisał(a):Jeśli jechać to tylko w dwa auta. Jeśli mieszkać w apartamencie to z oddzielnymi aneksami kuchennymi i łazienkami. Są takie rozbieżności w oczekiwaniach dwóch rodzin, że nie warto psuć sobie urlopu. Jeżdżę sam ze swoją rodziną i tyle w tym temacie.
My jedziemy na 2 auta.
Dwie rodziny
2+1 i 2+2
Bedziemy razem jedli, zwiedzali, spędzali czas, drinkowali, grillowali, plażowali. Aneks bedzie jeden. Aśka z Wiolką się dogadają i na stole bedzie wsio wspólne
Daj Boże, daj Boże
Miril napisał(a):Co tam? Tworzą się grupki wyjazdowe? U nas zaliczki wpłacone i 21sierpnia startujemy!!! 6 aut -34 osoby
Miril napisał(a): 6 aut
robertms napisał(a):Miril napisał(a):Co tam? Tworzą się grupki wyjazdowe? U nas zaliczki wpłacone i 21sierpnia startujemy!!! 6 aut -34 osoby
Udalo sie kiedys do Włoch w konfiguracji 7x4 (rodziny/auta), ekipa 28-osobowa. Ale jak Wy sie zabieracie do 6 aut W 34-ke...?
Tak btw, jazda "na" 2-3 auta to max, wiecej to spore "opoznienia" w trasie ponad 1000 km.
pozdrawiam
Miril napisał(a):robertms napisał(a):Miril napisał(a):Co tam? Tworzą się grupki wyjazdowe? U nas zaliczki wpłacone i 21sierpnia startujemy!!! 6 aut -34 osoby
Udalo sie kiedys do Włoch w konfiguracji 7x4 (rodziny/auta), ekipa 28-osobowa. Ale jak Wy sie zabieracie do 6 aut W 34-ke...?
Tak btw, jazda "na" 2-3 auta to max, wiecej to spore "opoznienia" w trasie ponad 1000 km.
pozdrawiam
Mamy jeszcze kilka miejsc wolnych w tych 6 autach. jedno 9os. cztery 7-mio os. , 6-sty jeszcze się waha.
anakin napisał(a):Miril napisał(a): 6 aut
Kompletnie sobie tego nie wyobrażam.
I w życiu bym się na coś takiego nie pisał.
Ale powodzenia życzę.
Kiedyś jechałem na 4 auta.
Jeden chciał być mądrzejszy od reszty, czego efektem było 2 godzinne oczekiwanie na niego, bo chłopina pojechał w kierunku Słowenii, zamiast Budapesztu.
Jak dla mnie max 3 samochody.
welna napisał(a):Mi się wydaje że problemem nie jest to ile aut,
oczywiscie w granicach rozsadku, ale kto jak jeździ. I nie chodzi tu wcale o przekraczanie predkosci.
biagggio napisał(a):Jakie są korzyśći z jazdy w kilka aut? Ja w tym roku pierwszy raz jechałem w dwa samochody i jakoś nie mogę znaleźć "plusów dodatnich" takiej opcji, za to kilka "ujemnych".
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko