kaczmar01 napisał(a):a mam jeszcze jedno pytanko.... rozmawiałem z kolega którym właśnie jest z w Chorwacji i przy granicy wymagali od niego paszportu ?? możliwe ? u mnie nie wszyscy mają paszport !! da radę na dowodzie wjechać ??
TU MASZ ODPOWIEDŹ
kaczmar01 napisał(a):a mam jeszcze jedno pytanko.... rozmawiałem z kolega którym właśnie jest z w Chorwacji i przy granicy wymagali od niego paszportu ?? możliwe ? u mnie nie wszyscy mają paszport !! da radę na dowodzie wjechać ??
Agulek777 napisał(a):Czy ktoś z Was przekraczał ok. północy granicę chorwacką i około 2 w nocy bramki Zagreb- Lucko???
W zeszłym roku w Lucko byliśmy ok. 14 i staliśmy w kilometrowych korkach, zastanawiam się jak to wygląda w nocy?
Ma ktoś jakieś doświadczenia???
anakin napisał(a):Znasz 3 góralskie prowdy?
To co mówisz jest tą trzecia własnie.
Nie siej fermentu i nie mieszaj pani w głowie.
alutka9 napisał(a):Witam my jedziemy dopiero 12 sierpnia ale tez z piatku na sobote,chcemy wyjechac okolo 16-18 z Opola trasa CZ-A-SLO,trasa na jakies 10-11 h ,ale nam sie nie spieszy,moze jakies jedzenie w Czechach albo Austrii,zapewne pare przestankow na rozprostowanie kosci,moze tez na drzemke.jak sie wbijemy w korki trudno,bedzie zapas czasowy,ale jezeli ktos tu wlada doswiadczeniem i podpowie jaka granica do Chorwacji sie wcisnac ze Slowenii,bo jak tu w wielu watkach sie przewija przejscie w Maceji o tej porze to samobojstwo ,bedzie mi bardzo milo
Adam Gliwice napisał(a):Planujemy w piątek ok 16-17 29.07 jechać z Gliwic
Nie mam jeszcze sprecyzowanej trasy, być może ktoś podpowie to i owo
Być może ktoś z okolicy wybiera się w podobnym terminie
Czarne Audi A4 Avant (kombi)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi