wojownik73 napisał(a):O głupocie to Ty powiedzialeś, nie ja... Kwestia tego typu, czy już na początku wakacji ktoś chce sie wymęczyć w samochodzie, czy spokojnie dojechać (tylko nie mówcie, że jazda w samochodzie nie męczy...).
wojownik73 napisał(a):O głupocie to Ty powiedzialeś, nie ja... Kwestia tego typu, czy już na początku wakacji ktoś chce sie wymęczyć w samochodzie, czy spokojnie dojechać (tylko nie mówcie, że jazda w samochodzie nie męczy...).
Rysio napisał(a):wojownik73 napisał(a):O głupocie to Ty powiedzialeś, nie ja... Kwestia tego typu, czy już na początku wakacji ktoś chce sie wymęczyć w samochodzie, czy spokojnie dojechać (tylko nie mówcie, że jazda w samochodzie nie męczy...).
Pisałem wielokrotnie ale powtórzę. Dla mnie wakacje zaczynają się od zamknięcia bramy posesji i od tego momentu wypoczywam. Podróż autem mnie absolutnie nie męczy, no może oprócz sytuacji kiedy jadę nudną autostradą wśród tysięcy równie znudzonych kierowców
Rysio napisał(a):Lokalne drogi powiadasz, no niech będzie
wojownik73 napisał(a):Rysio może Ty z Klanu, że taki agresywny... Człowiek radzi, żeby nie pakować się w niepotrzebne męki, a Ty od razu puszysz sie ja paw! Weź na wstrzymanie chłopie bo nie o tym ta dyskusja. nie chodziło mi o jakość dróg tylko o przepisy. Warto sie wczytać w tekst i wyciągać z niego wnioski... Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi