napisał(a) mad » 14.02.2008 08:32
Hej Andre
Nie martw sie ja w tamtym roku tez zadawlem takie pytanie, tez sie balem nawet jak inni mowili nie martw sie:D. Poweim ci to samo nie martw sie. Powiem ci tylko ze gdzie bys nie pojechal to nie psuj sobie morali pytajac sie o apartament 100m od morza za 15Euro/os raczej niema szans przynajmniej tak bylo w moim przypadku okres 14.07/21.07.07.
Z kolega troszke sei przylamalismy ale twardo postanowilismy sie rozdzielic i on jedna ulica ja druga. Znalezlismy po 15min, 1km od morza za 50euro/doba na 4 osoby:) bylismy zadowoleni. Doslownie wszytko mielismy nawet co sie zdziwilem (moze to normalne) żelazko i deske do prasowania. Zona byla w siodmym niebie:D (jak to malo kobieta do szczescia trzeba haha maly zarcik, chcialbym zeby tak malo im do szczescia brakowalo)
Powiem ci tylko zebys przyjechal o odpowiedniej porze tak kolo poludnia. Bedziesz mial wiecej czasu na wybor miejsca. Wieczorem jak bedziesz szedl na spacer to zauważysz ze naganiaczy na apartamenty jest tez sporo. Czego czlowiek nie widzi podczas szukania bo jest chyba spiety itp.
pozdrawiam
Acha moja rada wymien PL na Euro i w Chorwacji wymien na Pl z tego co pameitam to wymienialem w hotelu i bylem zadowolony zarobiem kilkadziesiat dobrych kun, i w dodatku w malych dziurach euro wymienisz wszedzie.
Do stypkaa jak szukac zeby znalesc poprostu szukac wysiasc w miasteczku wyjsc nad morze zobaczyc czy jest ok plaza dla dzieciakow itp. wrocic sie i isc pare przecznic dalej tak zaczac od 500m (zaczynaly sie w tamtym roku rozsadne ceny 12-15e od osoby) od morza (zaelzy od daty keidy jestescie) i szukac, czesto jest tak ze oni sie tam znaja i jak jeden niema miejsca to poleci innych.
Dodatkowo ja osobiscie zakupilem sobie PDA i w necie wyszukalem adresow apartamentow w danej miejscowosci w ktorej mozliwe ze chcialem sie zatrzymac (korzystalem z mapy igo2006 w czasie drogi i w miasteczkach -praktycznie nei bylo zadnych pomylek) - jak szukac adresow ---> tutaj na forum a takze w google wpisz np. biograd apartmani <----- najlepiej zebys trafil na wlascicieli zadne biuro bo oni tez chca skubnac cos.
Wazne jest zeby nie tracic glowy, trzymac sie planu i byc przed poludniem tak mi sie wydaje, jezeli jeden bedzie zadrogi a drugi bedzie brzydki spokojnie napewno znajdzie sie nastepny