Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jasna Vukman: Uwaga na wiadomości mail.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 07.06.2012 20:36

oj tam , oj tam ty zaraz takie racjonalne wytłumaczenie :lol: :lol: :lol:
moja wersja bardziej mi się podoba :P
ale tak na serio to masz rację, szastam tym adresem na prawo i lewo i potem tylko pełno smieci w skrzynce
Ruby77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ruby77 » 22.06.2012 20:18

Nie szalejcie za bardzo!! Jasna to bardzo fajna babka! Mamy z nią kontakt od 2 lat jest ok!
tez dostaliśmy takiego e-maila napisalismy do niej(na inny adres) i ktoś włamał się jej na skrzynkę. co do adresu to był podobny ale nie ten sam.Takie rzeczy niestety się zdarzają.
Szynka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szynka » 30.06.2012 09:28

alessandro1977 napisał(a):A już myślałem, że chodzi o Jasminę Mandić, która uważa, że w Sevid wszystkich zna - omijajcie tą kręciarę szerokim łukiem bo mało kto zna ją w Sevid :D

Mam prośbę: czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat Jasminy Mandić? Właśnie zarezerwowaliśmy za jej pośrednictwem apartamenty w Sevidzie i teraz się martwię, że to był błąd :(
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Jasna Vukman: Uwaga na wiadomości mail. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone