liczba mnoga? Niech Andrzej zachowuje się jak człowiek...normalny.bazyl napisał(a):Krakuscity , może to co się stało da Ci inne spojrzenie na ludzi ... ....
zawodowiec napisał(a):A ja sobie pomyslalem ze teraz nasz Karol moze znajdzie troche czasu zeby pograc w pilke, pochodzic po gorach i pojezdzic na nartach...
Maciej napisał(a):Jak ktoś wczoraj po Tej chwili powiedział teraz lepiej milczeć niż mówić/pisać...
Zabieram tylko głos w jednej sprawie - jest mi strasznie przykro że wygląd tego forum i portalu jest taki jak przed Tą chwilą...Jeśli chocby likwidacja kolorów byla dla administratora zbyt wielkim wysiłkiem to nie mógł zamiast forum umieścić planszy wiadomej treści-tak jak zrobiło to większość wortali i forów w sieci ????????????????????????
Jako osoba emocjonalnie związana z tym forum nie mogę tego pojąć tak samo jak nie mogę pojąć tego że parę godzin po Tym wydarzeniu co niektórzy beztrosko pisują o kempingach, dojazdach, miejscowosciach....
Maciej napisał(a):Jak ktoś wczoraj po Tej chwili powiedział teraz lepiej milczeć niż mówić/pisać...
Zabieram tylko głos w jednej sprawie - jest mi strasznie przykro że wygląd tego forum i portalu jest taki jak przed Tą chwilą...Jeśli chocby likwidacja kolorów byla dla administratora zbyt wielkim wysiłkiem to nie mógł zamiast forum umieścić planszy wiadomej treści-tak jak zrobiło to większość wortali i forów w sieci ????????????????????????
.
bazyl napisał(a):Krakuscity , może to co się stało da Ci inne spojrzenie na ludzi ... Darek 1 , Tobie tez tego zyczę ... popatrzcie dalej niż tylko slogan NASZ PAPIEŻ - POLAK , zacznijcie żyć zgodnie z prawdami , które ten WIELKI CZŁOWIEK głosił , w Andrzeju też jest człowiek , i tylko człowiek ....
krakuscity napisał(a):Maciej napisał(a):Jak ktoś wczoraj po Tej chwili powiedział teraz lepiej milczeć niż mówić/pisać...
.
Macieju wysłałem w tej sprawie maila dziś rano . Potem prosiłem MP i on porozumiał się z jednym z administratorów i przekazał moją prośbę o zmianie szaty graficznej. Czułem to samo co Ty, a na dodatek w tym wątku i w takiech chwili ktos mnie tu poucza.
Pozdrawiam