Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Skrupulatnie wybieram kwaterę i wiem do kogo pisałam maile.
Rok temu w styczniu na wysłanych 18 zapytań o pierwszą połowę lipca odpisało tylko .... 3 właścicieli apartamentów. Do jednego z nich pojechaliśmy. Dwóm podziękowałam. Jeden z tych "odrzuconych" wysłał tak czy inaczej kartkę z życzeniami na boże narodzenie. I to się nazywa wzorowy clienting!!!
Czasami pytanie wysyła sie ze strony internetowej, wiec nie zawsze w odpowiedzi jest nasze zapytanie. Tegoroczne doświadczenie wskazuje, że dostałam nie tylko odpowiedzi, ale w ich treści znalazły sie linki do stron z ofertą, dokładne numery rachunków, serdeczne zaproszenia na chorwacką kolację grillową... Chyba musze uznać, że mam farta