Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaky sa to ludzie !

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 23.06.2006 13:09

Krystof napisał(a):i ty masz rację, i ty masz rację, i ty masz rację .... :)

Wszyscy mają rację?.. 8O Tyle że każdy swoją :wink:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 23.06.2006 13:38

Skrupulatnie wybieram kwaterę i wiem do kogo pisałam maile.

Rok temu w styczniu na wysłanych 18 zapytań o pierwszą połowę lipca odpisało tylko .... 3 właścicieli apartamentów. Do jednego z nich pojechaliśmy. Dwóm podziękowałam. Jeden z tych "odrzuconych" wysłał tak czy inaczej kartkę z życzeniami na boże narodzenie. I to się nazywa wzorowy clienting!!!

Czasami pytanie wysyła sie ze strony internetowej, wiec nie zawsze w odpowiedzi jest nasze zapytanie. Tegoroczne doświadczenie wskazuje, że dostałam nie tylko odpowiedzi, ale w ich treści znalazły sie linki do stron z ofertą, dokładne numery rachunków, serdeczne zaproszenia na chorwacką kolację grillową... Chyba musze uznać, że mam farta :-)
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 23.06.2006 14:33

:D A to "mój jest ten kawałek Chorwacji,nie mówcie mi wiec ,co mam rooobić.."

klaus blacha :D
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 23.06.2006 14:41

blacha napisał(a)::D A to "mój jest ten kawałek Chorwacji,nie mówcie mi wiec ,co mam rooobić.."

klaus blacha :D

Odbiegając trochę od tematu.. blacha - wydaje się że będziemy w tym samym czasie :roll: w tym samym miejscu w Cro :lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 26.06.2006 07:06

a ha ... pierwsze zaczepki, pierwsze romanse ... lato bucha - forum żyje :twisted:
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 26.06.2006 08:31

Krystof napisał(a):a ha ... pierwsze zaczepki, pierwsze romanse ... lato bucha - forum żyje :twisted:

..zaczepki :oops: .. romanse :oops: .. i pierwsze spotkania 8O też będą :wink: (kto ma wiedzieć ten wie o co chodzi :) )
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.06.2006 08:58

Vivierko...a Blacha jest bardzo przystojny :D
nie daj się opętać :wink:
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 26.06.2006 09:13

madzia1981 napisał(a):Vivierko...a Blacha jest bardzo przystojny :D
nie daj się opętać :wink:

Madzia bez obaw :wink: .. ja tam już zostałam opętana przez kogoś innego :D
Poprzednia strona