el_guapo napisał(a):Jest jeszcze kwestia relacji cena/jakość - jeżeli mam płacić za tę A, to chciałbym przejechać nią w miarę komfortowo. Ten minimum komfortu można osiągnąć lecąc lewym pasem, no ale ryzykujemy spotkanie z czeską drogówką.
catmanpl napisał(a):Rok temu jechałem przez czeskie autostrady i naprawdę odradzam wszystkim jazdę tamtędy (Bohumin-Olomouc-Brno). Od tej pralki odpadł mi klosz kierunkowskazu - prędkość 160-170 km/h Także Czechy - nigdy więcej
catmanpl napisał(a):Chyba troszkę przesadzasz
FUX napisał(a):Odpadanie elementów świadczy o mało starannej naprawie powypadkowej...
catmanpl napisał(a):Chyba troszkę przesadzasz. Nierówna nawierzchnia na tej autostradzie jest faktem i nie ma się co spinać. Myślę, że lepszym rozwiązaniem (dla osób jadących z Krakowa i okolic) jest wybranie drogi przez Słowację i nowej autostrady od Żiliny aż po Bratysławę.
Pozdrawiam
Z czym jakby kolega mógł uściślić bo nie wiem. Z jakością nawierzchni czy prędkością?
wypociny miszczóf prostej
"popisów"
Twoje wakacje zakończyły by się, zanim rozpoczęły...
pojazdy o których mowa i nasuwa mi się myśl,że muszą być conajmniej klikunastoletnie i w niezbyt dobrej "kondycji"
Odpadanie elementów świadczy o mało starannej naprawie powypadkowej...
catmanpl napisał(a):.............................
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi