kubatychy napisał(a):jade w sobote trasa Cieszyn - Olomouc - Brno - Mikulov. Który dokłądnie fragment trasy jest w takim oplakanym stanie? ile to mniej wiecej km?
rafgrzeg napisał(a):niestety potwierdzam - stan dróg w czechach to masakra cały czas.
aro_40 napisał(a):
Boshe... kolejny nawiedzony...
Chyba po naszych, polskich drogach nie jeździsz.
Jechałem tyle razy ta droga i nie bardzo wiem o czym tu wszyscy piszą. Nigdy mi autko nie rozpadło się, nie musiałem pogłaśniać radia, nawet nie bardzo kojarzę jakieś większe nierówności po drodze, a to co tu niektórzy piszą to musi chyba przypominać jazde terenową i to w dość ektremalnym wydaniu.
aro_40 napisał(a):rafgrzeg napisał(a):niestety potwierdzam - stan dróg w czechach to masakra cały czas.
Boshe... kolejny nawiedzony...
Chyba po naszych, polskich drogach nie jeździsz.
dids76 napisał(a):
Ps. Jak to dobrze że wszyscy mieszkamy w kraju gdzie wszystkie drogi a nawet autostrady (np A18 od granicy w Olszynie) są równe jak stół
Raul73 napisał(a):dids76 napisał(a):
Ps. Jak to dobrze że wszyscy mieszkamy w kraju gdzie wszystkie drogi a nawet autostrady (np A18 od granicy w Olszynie) są równe jak stół
Quźwa - przeczytałęm "Olsztynie" - i szukam po mapach, jaka to autostrada przez Olsztyn przebiega!
Co to Kralovacko robi z człowieka
dids76 napisał(a):Mi jeszcze do Karlovacka 5 tygodni zostało
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi