Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
darfa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darfa » 20.08.2003 20:33

Srebrny Lanos 16V LPG (szukajcie a znajdziecie w Cro jaest bardzo malo stacji LPG) autko spisalo sie super tylko w ostatni dzien akumulator wyparowal :cry: :evil: (teraz mam pamiatke z Cro pod maska) :wink:
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 20.08.2003 21:34

a my z Renią (Megane 1,6 klima) zrobiliśmy w te wakacje prawie 7 tys km.
Najpierw Siofok-Węgry, powrót(coby pociechy zostawić) i Hrvatska-Rab . :D

mkuba79 byliśmy w Dubrowniku Felicją bez klimy (1,3 w sumie ten sam silnik) i Żadnych problemów!
Pozdrawiam[/quote]
mkuba79
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkuba79 » 22.08.2003 13:09

kjedi napisał(a):a my z Renią (Megane 1,6 klima) zrobiliśmy w te wakacje prawie 7 tys km.
Najpierw Siofok-Węgry, powrót(coby pociechy zostawić) i Hrvatska-Rab . :D

mkuba79 byliśmy w Dubrowniku Felicją bez klimy (1,3 w sumie ten sam silnik) i Żadnych problemów!
Pozdrawiam
[/quote]

Dzięki za pozytywną informację :-)

pozdrawiam
mkuba79
oqo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oqo » 28.12.2003 00:20

r.nevada 1990 -2,2benz-bez klimy 9 razy --w tym roku p.partner .2.0 on.
Rider
Jakim autkiem do Cro?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rider » 29.12.2003 22:42

Można każdym, zależy tylko od kierowcy. Jeździłem tym roku na przełomie lipca i sierpnia Maluchem 126P rok produkcji 1994. Jechałem z Siedlec , Słowacja, Węgry, Słowenia, Chorwacja. Pierwszy Nocleg w Djakowcach koło Bratysławy, drugi w Mereźnicki Breg za Karlovacem. Potem Umag na Istrii. Dalsza trasa to Pula, Karlobag, Zadar, Split, Dubrownik, wyspa Korcula i Budwa w Czarnogórze. Maluszek spisywał się znakomicie. Nie było z nim żadnych problemów. Pierwszy odcinek trasy z Siedlec do Djakowców był najdłuższy bo liczył około 800 km. Jechało się może wolno ale jak tanio! W sumie w ciągu trzech tygodni przejechałem około 5500 km. Było wspaniale!
Jeżeli ktoś chciałby powtórzyć mój wyczyn to prosze pisać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. MZ.
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 02.01.2004 14:47

Niebieski Fiat Palio 1.2 - polecam na zalane deszczem ulice :lol: :lol: AMFIBIA!!!
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 04.01.2004 22:42

bordowa strzała Deawoo Nexia DOHC LPG ! 4500 km... Kraków- Dobrovnik i okolice ;>
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 19.01.2004 21:03

W 2004 czerwiec - Skoda Felicja 1.3 MPI LPG
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 19.01.2004 21:51

....no jak sie chwalic :twisted: ja chiba najwiencej kilometrow robie po Dalmacji jusz od 6 lat czerwona opel corsa na tablicach ST (bardzo zatke :wink: ) W tym roku jusz z dwa siedzonka na dzieciaky. Bende co dzien w korku do i z Trogiru, na trasie przez Kastela. Obok kierowci przepienkna blondinka znad Baltiku rodem. Z tylu dwoch zbirow, predatorow, groznich hajdukow w pasach Marta 2,5 lata i Ada 1 rok (wiek i wielkosc nie zmniejszaja wizej wimienionych cech charakterow) a za kolkem szczensliwi 8) tylko nie taki zolty, zadowolony z zycia i wspolpasarzerow w zyciu i w tej czerwonej corsi.
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 20.01.2004 00:30

hihi:) Pozdrowienia ;> moze sie spotkamy :)
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 20.01.2004 22:56

Leon napisał(a):....no jak sie chwalic :twisted: ja chiba najwiencej kilometrow robie po Dalmacji jusz od 6 lat czerwona opel corsa na tablicach ST (bardzo zatke :wink: ) W tym roku jusz z dwa siedzonka na dzieciaky. Bende co dzien w korku do i z Trogiru, na trasie przez Kastela. Obok kierowci przepienkna blondinka znad Baltiku rodem. Z tylu dwoch zbirow, predatorow, groznich hajdukow w pasach Marta 2,5 lata i Ada 1 rok (wiek i wielkosc nie zmniejszaja wizej wimienionych cech charakterow) a za kolkem szczensliwi 8) tylko nie taki zolty, zadowolony z zycia i wspolpasarzerow w zyciu i w tej czerwonej corsi.
Leonie - zazdroszczę Ci miejsca zamieszkania i tych podróży do Trogiru i z powrotem, blondynki i zbirów ... nie zazdroszczę - ponieważ mam brunetkę i jednego predatora (Jaromir - 5,5 lat). W 2002 r. spędziliśmy 2 tygodnie na Ciovo, w tym roku będziemy tam prawdopodobnie znowu, a zazdroszczę bo dla mnie Twoje okolice to raj na ziemi (!). Tak sie dziwnie składa, że my również podróżujemy czerwoną corsą, ale na numerach :wink: KR, co nie jest żadkie, w lecie nawet i na Ciovo. Pozdrawiam i do zobaczenia w korku. :wink:
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 21.01.2004 00:29

Krążyła koło Trogiru w 2002 roku zielona Brava,ale nie wiedzieliśmy,że trzeba było wypatrywać czerwonej Corsy.Krążyli też pasażerowie tej Bravy (tzn. ja ,pewna brunetka i parka przychówku wtedy ona 14,a on 10 lat )po Trogirze każdego wieczora do późna w noc,ale Rezydenta nie spotkali.Ech,wspomnienia.Jak ja bym się znowu poszwendał po Trogirze!
jacek gryczewski
Cromaniak
czerwona diablica

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 26.01.2004 11:02

w tym roku bedzie chyba dalej czerwona alfa romeo 145 na olsztynskich numerach oraz czerwony opel astra 2 z niemieckimi numerami rejestracyjnymi ale chetnie polaczymy sie w wieksza grupe ;)
Keszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keszel » 26.01.2004 11:09

Zawsze wyjeżdżamy razem ( trzech braci) z rodzinami - w tym roku będzie to Mondeo, Carisma i C5. Już nie możemy doczekać się :D
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 02.04.2004 09:42

No cromaniacy ,myślę ,że czas wrócić do tematu.
Trochę nas przybyło, część może zmieniła bryczki.
Chwalcie się!!!! :arrow:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone