napisał(a) Dziadek Maciek » 09.04.2007 20:27
krystian.wawa napisał(a):Od wczoraj chodzi za mną pomysł by skoczyć pierwszy raz w życiu samochodem do Chorwacji. Oc zywiście planuje przygotować samochód w pełni przed taką dłuższą i wyczerpującą podróżą,tylko zastanawiam się czy uda się to moim samochodem.Jeżdżę Skodą Fabią 1.4 z którą nie mam żadnych problemów od tych 5lat, a wizyta w serwisie sprowadza się do wymiany oleju,tarcz czy opon
Aha,samochód nie posiada klimatyzacji :/
Czy pomimo tego dałoby się pojechać do Chorwacji "takim sprzętem" ??
EDIT:
A i oczywiście samochodem tym pojechałyby dwie osoby
Albo ja czegoś nie rozumiem, albo Ty.....Czy Skoda Fabia 1.4, czy wiele innych aut nadaje się tylko do jazdy po Polsce ???????
Czy 2 osoby to mało dla tego auta, czu może dużo
jakie to znaczenie
ile osób jedzie 2, 3 , nie rozumiem.
Myślisz, że my wszyscy, którze jedziemy do Cro to mamy jakieś super samochody, czy myślisz, że Niemcy czy np Włosi to jadą tam tylko Mercami, bm-kami......
Jedziesz tym co masz, ważne, ze możesz pojechać i być na urlopie w tym pięknym kraju (w inne rejony Eu też Fabią dojedziesz)
Prawo jazdu mam od 35 lat, auto od 30 lat, a klimę dopiero od ok 10 lat, byłem i widziałem wiele państa Europy i nigdy nie miałem problemu czy " bez klimy dojadę".
Pierwszy raz zjechałem Europę i kawałek innego swiata (Syria) w 1962 r (tata oczywiście prowadził) i klmy też nie mieliśmy, a upały były większe niż w Cro, jakoś żyjemy i mamy plany na następne wyjazdy.
Kominesku ma rację---sprawnym autem trzeba jechać