wikol napisał(a):Może inaczej. Świetnie się jedzie autem który jest na gwarancji producenta na całą UE. Zero stresu, jak coś nawali martwi się producent nie ja.
Wiola-Tom napisał(a):2020- Renault Kadjar 2019r - Raźana
alechandro napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):2020- Renault Kadjar 2019r - Raźana
Francuzami ? Toż to niepoważne wręcz w takie trasy jeździć tymi samochodami.
alechandro napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):2020- Renault Kadjar 2019r - Raźana
Jest taka fajna funkcja "pokaż tylko posty użytkownika" na dole strony: I jak ją ustawisz właśnie na "alechandro", to dowiesz się jakie ma podejście do francuskich samochodów i czy jego ostatni post nie był "ironią".wikol napisał(a):Całą noc myślałeś nad tym wpisem ?alechandro napisał(a):(...) Toż to niepoważne wręcz w takie trasy jeździć tymi samochodami.
Gardzisz urlopem w Polsce jak i francuskimi autami ?
wikol napisał(a):Całą noc myślałeś nad tym wpisem ?
Rafi70 napisał(a):jezdząc ostatnimi laty do CRO zwracam uwagę na auta jadące na autolawetach i stojące na poboczu na awaryjnych czekające na pomoc , 90% tych aut pochodzą z grupy VW ( skody , vw , audi).
alechandro napisał(a):A jak będziecie w drodze do cro i z powrotem to zwróćcie uwagę jakie samochody jadą na lawetach. Ja to obserwuję od co najmniej 3 lat i swoje obserwacje podałem już w tym wątku. Nie były to Francuzy
alechandro napisał(a):Jeszcze raz zapytam - jakie samochody mają najniższą usterkowość poza Japońcami ? Francuzy właśnie ale w naszym kraju Francuz jest be bo przecież Laguna 2...
Kiedy spartoli się Golf lub inne badziewie z tego koncernu to po prostu taki egzemplarz się trafił. Dobrze, że mojemu ojcu na drodze 5 letni Passat się rozsypał a nie Francuz bo dopiero byłoby...
Rafi70 napisał(a):alechandro napisał(a):Wiola-Tom napisał(a):2020- Renault Kadjar 2019r - Raźana
Całe życie jeździłem japońskimi , ostatnio fordy Mondeo Mk4 i S-Max (bardzo dobre auta w kategorii stosunek jakość/cena)
Obecnie jezdzę Citroenem ( Toyota ma ten sam model z silnikiem PSA) . Z racji "zboczenia zawodowego" , jezdząc ostatnimi laty do CRO zwracam uwagę na auta jadące na autolawetach i stojące na poboczu na awaryjnych czekające na pomoc , 90% tych aut pochodzą z grupy VW ( skody , vw , audi).
Koncerny się łączą i tworzą modele będące połączeniem najlepszych walorów danego producenta , nie zawsze wychodzi to im na dobre . Ale i tak obecnie najlepsze silniki diesla na rynku to te tworzone przez PSA
boboo napisał(a):wikol napisał(a):Całą noc myślałeś nad tym wpisem ?alechandro napisał(a):(...) Toż to niepoważne wręcz w takie trasy jeździć tymi samochodami.
A przy okazji, co z tym kwitkiem za tanie paliwo, który chciałeś pokazać?