napisał(a) mnich63 » 10.08.2006 17:40
dochodząc do 40 strony tematu myślałem że się załapię na pudło - miałem być 3, ale niestety na 41 wyprzedziło mnie dwoje maniaków
Więc jako 5 (jeśli dobrze policzyłem) melduję się z BMW - samochodem Bardzo Miłego Właściciela
No chyba że czyta się coś takiego
rich72 napisał(a):dokładnie tak - najczęściej tak mają właściciele bmmek i VW (szczególnie tych z leciwych). icon_lol.gif co trza drutem wiązać
GUZIOR napisał(a):A goście którzy w nich siedzą wyglądają jak napompowani i można u nich zauważyć brak szyi. icon_lol.gif
jako że później kolega rich tłumaczy się jednemu właścicielowi BMW z 2003 że miał na myśli auta z przełomu lat 80 i 90 więc żeby nie było wątpliwości
Kolego Rich moje autko jest z 91r.
przejechało już 320.000km było w Chorwacji m.in. zdobyła górkę k/Baski Voda i nie tylko, a wcześniej jeździłem do Cro Octavią - którą też trzymam bo ją lubię. W tym roku zabieram się ponownie BMW, bo jest większe, wygodniejsze i mając prawie 200 kucy na lpg średnio pali mi 10l, a więc skoda na benzynce wychodzi drożej. (ale jeżdżę relaksacyjnie
)
Nie będę komentował waszych wypowiedzi, mam tylko pytanie... jakieś KOMPLEKSY leczycie panowie???
(szyję też mam i na niej o dziwo... nie złote kety, a koraliki
Jako właściciel skody i bmw, na dodatek z szyją i mizernym bicepsem lekko się wyłamuję z waszego stereotypu? Nie zmienia to mojej opinii że strasznie przyburaczyliście
Pozdrowionka dla wszystkich pozytywnych maniaków (czegokolwiek)