karoka65 napisał(a):Naprawdę pamiętacie w jakich latach jakim autem jechaliście do chorwacji?
Może ze 3 góra 4 lata wstecz bym podał.
Jak się nazywa ten Niemiec, co Ci wszystko chowa? Alzheimer, czy jakoś podobnie...
trinity.sp napisał(a):Jade pierwszy raz na Cro wiec zadnej retrospekcji ot 2020 Mitsubishi Pajero 3.2did
colins napisał(a):Nie widzę tu nic śmiesznego, bo na ten przykład ja nie potrafiłbym na szybko podać nie tylko jakim autem jeździłem na urlopy przez ostatnie 3 - 4 lata, ale nawet kiedy i gdzie.
Ot, chyba w dupie się poprzewracało od nadmiaru podróży.
damianisko5 napisał(a):trinity.sp napisał(a):Jade pierwszy raz na Cro wiec zadnej retrospekcji ot 2020 Mitsubishi Pajero 3.2did
Dobry kierunek obrany - na Cro, ale jedziesz do* Cro. Szerokości.
Bravik napisał(a):colins napisał(a):Nie widzę tu nic śmiesznego, bo na ten przykład ja nie potrafiłbym na szybko podać nie tylko jakim autem jeździłem na urlopy przez ostatnie 3 - 4 lata, ale nawet kiedy i gdzie.
To ile masz tych samochodów?
Nie bierz wszystkiego tak na poważnie.
colins napisał(a):Nie widzę tu nic śmiesznego, bo na ten przykład ja nie potrafiłbym na szybko podać nie tylko jakim autem jeździłem na urlopy przez ostatnie 3 - 4 lata, ale nawet kiedy i gdzie.
Też wakacje samochodem (kilka zmian samochodów też było), w między czasie samolotowe podróże i wypożyczenie auta na miejscu i u mnie Pan M. bez problemu powie jakim samochodem jeździliśmy, ba pewnie wie z którego roku to auto było i jak stare opony (te wypożyczone) miało. Podejrzewam, że nawet orientacyjnie przebieg pamięta.... No ale pamięć trzeba stale ćwiczyć...colins napisał(a):Co do samochodów, to proszę nie odbierać mnie jako zarozumialca i wcale dużo ich przez ostatnie 3-4 lata nie było (2 czy 3). Sęk w tym, że nie tylko Chorwacją człowiek żyje i zdarzyło się przez te lata podróżować w różne inne kierunki. A że podróżowało się aeroplanem, a moja starcza dupa przywykła do wygodnego przemieszczania, to i najczęściej wypożyczało się na miejscu różne samochody. Dlatego zabij mnie, ale na szybko nie potrafiłbym teraz powiedzieć jakie, gdzie i kiedy. I to całe wyjaśnienie tej zagadki, a nie że chęć przechwalania.
karoka65 napisał(a):Naprawdę pamiętacie w jakich latach jakim autem jechaliście do chorwacji?