Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 11.06.2020 11:39

karoka65 napisał(a):Naprawdę pamiętacie w jakich latach jakim autem jechaliście do chorwacji?
Może ze 3 góra 4 lata wstecz bym podał.

Jak się nazywa ten Niemiec, co Ci wszystko chowa? Alzheimer, czy jakoś podobnie... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2020 11:47

Nie widzę tu nic śmiesznego, bo na ten przykład ja nie potrafiłbym na szybko podać nie tylko jakim autem jeździłem na urlopy przez ostatnie 3 - 4 lata, ale nawet kiedy i gdzie. :mrgreen:
Ot, chyba w dupie się poprzewracało od nadmiaru podróży. :oczko_usmiech:
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 11.06.2020 12:29

trinity.sp napisał(a):Jade pierwszy raz na Cro wiec zadnej retrospekcji ot 2020 Mitsubishi Pajero 3.2did

Dobry kierunek obrany - na Cro, ale jedziesz do* Cro. Szerokości.
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 11.06.2020 12:37

colins napisał(a):Nie widzę tu nic śmiesznego, bo na ten przykład ja nie potrafiłbym na szybko podać nie tylko jakim autem jeździłem na urlopy przez ostatnie 3 - 4 lata, ale nawet kiedy i gdzie. :mrgreen:

To ile masz tych samochodów? :oczko_usmiech:
Nie bierz wszystkiego tak na poważnie. :papa:
trinity.sp
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) trinity.sp » 11.06.2020 12:53

damianisko5 napisał(a):
trinity.sp napisał(a):Jade pierwszy raz na Cro wiec zadnej retrospekcji ot 2020 Mitsubishi Pajero 3.2did

Dobry kierunek obrany - na Cro, ale jedziesz do* Cro. Szerokości.

Dzieki a dokladnie Orebic 27.06
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2020 12:57

Bravik napisał(a):
colins napisał(a):Nie widzę tu nic śmiesznego, bo na ten przykład ja nie potrafiłbym na szybko podać nie tylko jakim autem jeździłem na urlopy przez ostatnie 3 - 4 lata, ale nawet kiedy i gdzie. :mrgreen:

To ile masz tych samochodów? :oczko_usmiech:
Nie bierz wszystkiego tak na poważnie. :papa:

Gdybym brał wszystko na poważnie, to bym tych wykrzywionych mord nie dołączał prawie zawsze na końcu moich wypocin. :mrgreen:
Co do samochodów, to proszę nie odbierać mnie jako zarozumialca i wcale dużo ich przez ostatnie 3-4 lata nie było (2 czy 3). :D Sęk w tym, że nie tylko Chorwacją człowiek żyje i zdarzyło się przez te lata podróżować w różne inne kierunki. A że podróżowało się aeroplanem, a moja starcza dupa przywykła do wygodnego przemieszczania, to i najczęściej wypożyczało się na miejscu różne samochody. Dlatego zabij mnie, ale na szybko nie potrafiłbym teraz powiedzieć jakie, gdzie i kiedy. :) I to całe wyjaśnienie tej zagadki, a nie że chęć przechwalania. :mrgreen: Bo chyba raczej sklerozy od tego Niemca, o którym sam wspomniałeś.
Właśnie, jak mu tam było? :oczko_usmiech:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 11.06.2020 13:02

Zdjęcia Google przypomną Ci wszystko :mrgreen:
A tak na serio warto korzystać bo aplikacja pokazuje co robiłeś w danym dniu 2,5 czy 10 lat temu. Zawsze możesz sprawdzić gdzie byłeś na urlopie w poprzednich latach, z kim spędzałeś weekend albo kiedy byłeś w indyjskiej restauracji :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2020 13:04

Wiem. W ten sposób kontroluję własną babę, gdy jej nie ma w domu. :mrgreen:
Tylko cicho, bo o tym nie wie, a jeszcze się dowie i zabawa się skończy. :oczko_usmiech:
Bravik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 11.06.2020 13:26

greenrs napisał(a):
colins napisał(a):.... albo kiedy byłeś w indyjskiej restauracji :D

Kiedy jak kiedy, ale z kim.... :mrgreen:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 11.06.2020 13:27

colins napisał(a):Co do samochodów, to proszę nie odbierać mnie jako zarozumialca i wcale dużo ich przez ostatnie 3-4 lata nie było (2 czy 3). :D Sęk w tym, że nie tylko Chorwacją człowiek żyje i zdarzyło się przez te lata podróżować w różne inne kierunki. A że podróżowało się aeroplanem, a moja starcza dupa przywykła do wygodnego przemieszczania, to i najczęściej wypożyczało się na miejscu różne samochody. Dlatego zabij mnie, ale na szybko nie potrafiłbym teraz powiedzieć jakie, gdzie i kiedy. :) I to całe wyjaśnienie tej zagadki, a nie że chęć przechwalania. :mrgreen:
:? :? Też wakacje samochodem (kilka zmian samochodów też było), w między czasie samolotowe podróże i wypożyczenie auta na miejscu i u mnie Pan M. bez problemu powie jakim samochodem jeździliśmy, ba pewnie wie z którego roku to auto było i jak stare opony (te wypożyczone) miało. Podejrzewam, że nawet orientacyjnie przebieg pamięta.... No ale pamięć trzeba stale ćwiczyć...
:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2020 13:36

No bez przesady. Nie będę skupiał się na każdym AGD, którego używam. :mrgreen: Choć oczywiście jestem w stanie zrozumieć, że niektórzy traktują swoje wehikuły jak miejsca kultu czy kapliczki, do których należy się modlić, bo sam tak miałem do pewnego momentu. Dopiero wraz z wiekiem dotarło do mnie, że są istotniejsze rzeczy niż jakieś tam artykuły gospodarstwa domowego, w tym te na kółkach. :D
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 11.06.2020 13:55

karoka65 napisał(a):Naprawdę pamiętacie w jakich latach jakim autem jechaliście do chorwacji?

Oczywista oczywistość, że pamiętam. Co prawda w Chorwacji byłem tylko 2 razy ale ostatnie 15 lat z moich wyjazdów pamiętam, z kim, czym i gdzie byłem.
P.S. Myślę, że jakbym się zastanowił, to jestem w stanie odtworzyć okoliczności spędzania moich ostatnich 25 nocy sylwestrowych ;).
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.06.2020 20:36

Oczywiscie że pamiętam - tak samo jak wiele innych szczegółów z tych wyjazdów :oczko_usmiech:
karoka65
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karoka65 » 14.06.2020 12:26

Po prostu chyba jak kolega Colins z wiekiem przestałem zwracać uwagę na takie rzeczy :) i chyba szkoda nadwyrężać mózg, czym jechało się 20 czy więcej lat temu do Chorwacji. Pierwszy wyjazd to była Novalja na Pagu to pewne, aut przez te lata trochę się przewinęło aż trafiłem na to które będzie już do końca, mojego albo jego, prędzej chyba mojego :)
Nie będzie choć problemu typu jakim autem, hehe
W ostatnim roku gdzieś w połowie maja był Zakhyntos samolotem 8 dni, końcówka czerwca chyba 10 czy 12 dni w Igrane ( BMW 750IL), początek września 14 dni Podaca ( BMW 750IL i syn BMW 735i ) i początek grudnia 8 dni Oman samolocikiem.
Nie jest źle coś jeszcze pamiętam :)
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 14.06.2020 13:34

Nieważne czym się jedzie do Croati. Ważne aby dojechać i wypoczywać. Przestało mnie bawić kto ma lepszy, szybszy samochód. Dżentelmeni o samochodach i pieniądzach nie rozmawiają, a kto rozmawia ano Głupcy i osobnicy z kompleksem niższości.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 410
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone