BMW 118d
169 tysi nalotu
Nie jeżdżę nim dalej niż 500 km
Szrot szrotowi nie jest równy jednak większość szrotów to są jednak szroty.
To prawda ze nawet nowe auta się psują jednak stare psują się częściej.
A200universeblue napisał(a):BMW 118d
169 tysi nalotu
Nie jeżdżę nim dalej niż 500 km
Szrot szrotowi nie jest równy jednak większość szrotów to są jednak szroty.
To prawda ze nawet nowe auta się psują jednak stare psują się częściej.
TOMMAR napisał(a):Nie jest tak źle z tymi Japończykami ale spalanie rzędu 15litrów to chyba masz Honde Legend 3.5 v6?
A200universeblue napisał(a):Wg.mojego doświadczenia w taka trasę potrzebuje minimalnie 2013-2015r pojazdu by ja sprawnie przebyć.
To ze ktoś szrotem pojechał i dojechał a nawet wrocil nie oznacza ze każdy śmiałek który czyta ten wątek powtórzy taki wyczyn bez dodatkowych kosztów.
A200universeblue napisał(a):Śmieszy mnie tez wasza wiara w japońska motoryzacje sprzed 2 dekad bo silniki i skrzynie rzeczywiście mogą byc wciąż sprawne jednak koło/końcówka może już się oderwać w takim pojeździe.
sito_zabrze napisał(a):Anakin miałeś 3 Vectry w gazie ?
Kurde to chyba sie polubimy
wikol napisał(a):Gwarancja producenta na całą Europę. Spokój bezcenny.
pääkäyttäjä napisał(a):Jaka jest Twoja definicja szrotu...? Bo chyba tylko nie z powodu wieku? Skoro Twój "bavorák" nie nadaje się do dłuższej jazdy, to z tym autem jest coś nie tak.
sito_zabrze napisał(a):wikol napisał(a):Gwarancja producenta na całą Europę. Spokój bezcenny.
Jeśli zepsuje sie jakiś czujniczek to pewnie tak
Gorzej jak padnie np. skrzynia biegów w okolicach Baśki Vody w dniu wyjazdu. Myślisz ze ASO zrobi Ci to na miejscu ?
bigredone napisał(a):sito_zabrze napisał(a):wikol napisał(a):Gwarancja producenta na całą Europę. Spokój bezcenny.
Jeśli zepsuje sie jakiś czujniczek to pewnie tak
Gorzej jak padnie np. skrzynia biegów w okolicach Baśki Vody w dniu wyjazdu. Myślisz ze ASO zrobi Ci to na miejscu ?
To akurat nie jest wielki problem i od tego jest asisstance, które zapewni mi lotniczą podróż po samochód lub transport samochodu do kraju.