dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Auto zatankowane ( gaz i benzyna )
Olej sprawdzony
Powietrze w kołach też
Za godzine wyjazd
W moim aucie też to wszystko zrobione (oczywiście oprócz jakiegoś LPG ), ale wyjazd dopiero rano
bigredone napisał(a):Dla ścisłości - piszę o Fordzie. Mam programem "fabrycznym" zrobione 180 ze 150. Oczywiście to przybliżone wartości, bo co samochód to nieco inna moc. Nawet w fabrycznym wydaniu. Koszt 300 zł, a różnica pomiędzy nowymi w sklepie to chyba coś ok. 7-8 tys. Jak nie więcej.
Garo&Justa napisał(a):bigredone napisał(a):Dla ścisłości - piszę o Fordzie. Mam programem "fabrycznym" zrobione 180 ze 150. Oczywiście to przybliżone wartości, bo co samochód to nieco inna moc. Nawet w fabrycznym wydaniu. Koszt 300 zł, a różnica pomiędzy nowymi w sklepie to chyba coś ok. 7-8 tys. Jak nie więcej.
Oczywiście że się da zrobić ale czy z fabryki wyjeżdżają identyczne jednostki różniące się mapą za 300 zł?
Nie sądzę.
Może mam złe informacje
sito_zabrze napisał(a):dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Auto zatankowane ( gaz i benzyna )
Olej sprawdzony
Powietrze w kołach też
Za godzine wyjazd
W moim aucie też to wszystko zrobione (oczywiście oprócz jakiegoś LPG ), ale wyjazd dopiero rano
My juz od 2h w apartmanie
Opelek spisał sie na medal, tzn potwierdze to jak sprawdze olej w silniku....
bigredone napisał(a):Ze 136 nic nie można było zrobić. Ze 140 bez problemów 163.
DominikI napisał(a):Jak już tak się chwalicie nowymi autami to powiedzcie kto był w tym roku lub jedzie starszym niż 10 letnie;) ja w ubiegłym 8 latkiem, teraz jadę 11. Mam nadzieję że bez przygód;)
piotrulex napisał(a):DominikI napisał(a):Jak już tak się chwalicie nowymi autami to powiedzcie kto był w tym roku lub jedzie starszym niż 10 letnie;) ja w ubiegłym 8 latkiem, teraz jadę 11. Mam nadzieję że bez przygód;)
Raz byliśmy 15 letnim. Mniej się stresowałem niż tymi nowymi jednorazówkami za 78-80 tysi
Ural napisał(a):piotrulex napisał(a):DominikI napisał(a):Jak już tak się chwalicie nowymi autami to powiedzcie kto był w tym roku lub jedzie starszym niż 10 letnie;) ja w ubiegłym 8 latkiem, teraz jadę 11. Mam nadzieję że bez przygód;)
Raz byliśmy 15 letnim. Mniej się stresowałem niż tymi nowymi jednorazówkami za 78-80 tysi
No teraz to przegiąłeś. Widocznie nie masz nowego auta skoro tak mówisz.
Ural napisał(a):sito_zabrze napisał(a):dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Auto zatankowane ( gaz i benzyna )
Olej sprawdzony
Powietrze w kołach też
Za godzine wyjazd
I co, trzeba dolać litr oleju
piotrulex napisał(a):Ural napisał(a):piotrulex napisał(a):DominikI napisał(a):Jak już tak się chwalicie nowymi autami to powiedzcie kto był w tym roku lub jedzie starszym niż 10 letnie;) ja w ubiegłym 8 latkiem, teraz jadę 11. Mam nadzieję że bez przygód;)
No teraz to przegiąłeś. Widocznie nie masz nowego auta skoro tak mówisz.
No widocznie
Jakie miałem przypadki z nowym Hultajem i30 na gwarancji, podczas wyjazdu do cro, pisać po raz kolejny nie będę
Dodam tylko, że miał problem z wiecznie zapychajacym się DPF, wchodził w tryb awaryjny, a każde wyprzedzanie było poprzedzone sprawdzeniem czy auto wogóle przekroczy 3 tysie obrotów, zwykle nie, no to wyłaczenie zapłonu, włączenie i wyprzedzanie. To wszystko oczywiscie podczas jazdy ze sporą prędkością
SERWIS: ależ wszystko jest OK, niech Pan zerknie na ekran komputera, wszystkie pozycje w tabelce są na zielono, jakby coś było źle to by było na czerwono
JA: Panie, kurła niech Pan zerknie, filmy Wam z trasy nagrałem, widać ze jest źle
SERWIS; NO ale niech Pan zerknie na ekran, przecież widać ze jest dobrze
Było, minęło
O przygodzie ze sprzęgłem w innym aucie, które mi się ślizgało a podobno było super sprawne nawet nie wspomnę. Dodam, ze kilka dni później skończyło się lawetą i wymiana całośći pewnie za kilka tysi zamiast jakiegoś uszczelniacza za stówę
Ale przegiąłem
sito_zabrze napisał(a):Ural napisał(a):sito_zabrze napisał(a):dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Auto zatankowane ( gaz i benzyna )
Olej sprawdzony
Powietrze w kołach też
Za godzine wyjazd
I co, trzeba dolać litr oleju
Pod apartmanem nie sprawdze bo jest pod górkę
Dzisiaj jedziemy wieczorem do sklepu to na parkingu obadam
Martwi mnie tylko instalacja gazowa
Zużywa tez benzyne podczas szybkiej jazdy....
sito_zabrze napisał(a):
Martwi mnie tylko instalacja gazowa
Zużywa tez benzyne podczas szybkiej jazdy....