Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
wikol
Cromaniak
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 03.08.2019 21:00

Oj chyba spożycie jakieś było, nie dość że źle wklejony cytat to samochód jeżdzi ?
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 03.08.2019 21:03

wikol napisał(a):Oj chyba spożycie jakieś było, nie dość że źle wklejony cytat to samochód jeżdzi ?

Kolega Ural pewnie robi przetwory na wakacje, sowicie zapijając je samogonem. ;)
A200universeblue
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) A200universeblue » 04.08.2019 05:02

Widzę ze koszt urlopu właśnie wzrósł :mrgreen:
Panowie nie nadpijamy zapasu wakacyjnego przed trasa.
Z drugiej strony to i może dobry pomysł bo nowe tipo/skoda załadowane po dach ledwo ciągnie w górach 8O
Do tegorocznego urlopu wrzuciłem w koszta pokrowiec od słońca na auto cena 250 zł

BTW Kadetdudi nowe tipo kosztuje ok 12/13k € wiec bmw 3 (czyli klasy wyższej niz tipo) za ta pieniądze pochodzi z roku 2014 i ma dokładnie 5 lat.
Za 5 lat oba stracą tyle samo na wartości wiec wyższość nowego tipo nad używanym bmw uznaje za obalona.
A200universeblue
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) A200universeblue » 04.08.2019 05:31

Ural napisał(a):
Ze starej baby modelki nie zrobisz :D :D :D

No chyba, że będziesz pompował w nią kasę ale to i tak z tyłu liceum z przodu muzeum. :papa:

Czyli Ural twierdzisz ze przed urlopem w Chorwacji nie warto dać zonie pieniedzy na operacje podniesienie piersi i należy sie pogodzić z faktem ze sąsiad na kwaterze tanim kosztem zorganizował na wyjazd młoda studentkę z piegami?
Co kto lubi :mrgreen:
Ja tam nie lubię studentek z prowincji które głowę psują.
wegorz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wegorz » 04.08.2019 06:18

Ural napisał(a):

Pozdrawiam. Właściciel trzech BMW[/quote]

Z których jeden sprawny jeżdzi.[/quote]
Pierwszy nie wiem, E90. Drugi E 60 jeździ w sąsiednim mieście. Trzeci X3 pojechał do teścia dwa miesiące temu. Jeżdżę moim firmowym Caddy i Golfem Sportsvan. Powiem tak, kupię BMW jeśli będzie okazja. Temat rzeka. Każdy jeździ tym na co go stać i może lubi. Niezależnie od wieku.
Bartek81
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek81 » 04.08.2019 07:58

Ja natomiast, widziałem jadąc do a potem wracając z Chorwacji na lawecie auta nowe lub kilkuletnie. Był to napewno nowy Mercedes a w drodze powrotnej na granicy Cro/Slo Audi A4 kombi na austriackich nr. któremu wyciekl płyn chłodniczy. Auta max.kilkuletnie. W nowym samochodzie gdzie jest wszechobecna elektronika sterująca całym autem właśnie to jest głównym powodem awarii. W starszym zaś będzie to zazwyczaj mechanika. Napewno lepiej i bezpieczniej jechać nowszym samochodem ale i tak gwarancji nie ma ze nic się nie stanie. Auto każdy ma takie na jakie go stac. Ważne żeby było sprawne. I obojetnie czy nowsze czy starsze to brałbym zawsze assistance bo nikt nie da mi gwarancji pomimo niższego prawdopodobieństwa że nowsze się nie zepsuje.No chyba że salonowe, ale wtedy co trzy lata trzeba by zmieniać bo gwarancja się skończy. No chyba że Kia bo 7 lat wtedy. :P

PS. Ktoś przy kasie może też napisać że woli nowe BMW X6 niż nowa skode czy Fiata i nie rozumie dlaczego ludzie kupują takie auta.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 04.08.2019 08:03

razpol napisał(a):
wikol napisał(a):Oj chyba spożycie jakieś było, nie dość że źle wklejony cytat to samochód jeżdzi ?

Kolega Ural pewnie robi przetwory na wakacje, sowicie zapijając je samogonem. ;)

Nie robię przetworów bo owoce i warzywa drogie - susza :D
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 04.08.2019 08:06

A200universeblue napisał(a):
Ural napisał(a):
Ze starej baby modelki nie zrobisz :D :D :D

No chyba, że będziesz pompował w nią kasę ale to i tak z tyłu liceum z przodu muzeum. :papa:

Czyli Ural twierdzisz ze przed urlopem w Chorwacji nie warto dać zonie pieniedzy na operacje podniesienie piersi i należy sie pogodzić z faktem ze sąsiad na kwaterze tanim kosztem zorganizował na wyjazd młoda studentkę z piegami?
Co kto lubi :mrgreen:
Ja tam nie lubię studentek z prowincji które głowę psują.

Nie dawaj żonie pieniędzy na podniesienie piersi bo Cię zostawi dla młodszego. Na co jej stary, garbaty pierdziel. :D
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 04.08.2019 10:45

U mnie 300zł więcej niż ostatnio. Wtedy LPG a teraz PB.
Spalanie LPG było 11,5 a PB teraz 7,2.
Wszystko zależy jakie auto.
KrzysTurbo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzysTurbo » 04.08.2019 11:08

wegorz napisał(a):
Ural napisał(a):

Pozdrawiam. Właściciel trzech BMW

Z których jeden sprawny jeżdzi.[/quote]
Pierwszy nie wiem, E90. Drugi E 60 jeździ w sąsiednim mieście. Trzeci X3 pojechał do teścia dwa miesiące temu. Jeżdżę moim firmowym Caddy i Golfem Sportsvan. Powiem tak, kupię BMW jeśli będzie okazja. Temat rzeka. Każdy jeździ tym na co go stać i może lubi. Niezależnie od wieku.[/quote]

Ja myślałem że 3 jednocześnie...Jeżeli tak się liczy to ja jestem właścicielem 9 BMW :)

E87 130i
E90 330d LCI
E90 330xd LCI
E91 330d LCI
E92 335i
F30 328i
F30 335i
F11 535d
F11 535d LCI
Ostatnio edytowano 04.08.2019 17:11 przez KrzysTurbo, łącznie edytowano 1 raz
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 04.08.2019 11:39

Tyle BMW i każdy niesprawny. Jak coś dobrze jeżdzi to się nie zmienia samochodu bo i [po co. Współczuję, bardzo współczuję koledze.
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 04.08.2019 11:45

Co wybrać, 6 letnie BMW z przebiegiem 150k czy nowy Kia, Hyundai z gwarancją 5 lat bez limitu km na całą EU. Obydwa za tą samą cenę.
Wybieram to drugie rozwiązanie. Święty spokój bezcenny.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 04.08.2019 11:52

Ural napisał(a):Tyle BMW i każdy niesprawny. Jak coś dobrze jeżdzi to się nie zmienia samochodu bo i [po co. Współczuję, bardzo współczuję koledze.

Sprzedaje się, bo według Twojej teorii już jest stare i strach tym jeździć bo się zepsuje i lepiej kupić nowe :oczko_usmiech: :mrgreen:
KrzysTurbo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzysTurbo » 04.08.2019 12:11

Ural napisał(a):Tyle BMW i każdy niesprawny. Jak coś dobrze jeżdzi to się nie zmienia samochodu bo i [po co. Współczuję, bardzo współczuję koledze.

Idiotyczne stwierdzenie . Po prostu szybko mi sie auta nudza i lubie wtedy kupowac inne.
Pomiedzy wymienionymi BMW bylo tez Mondeo MK4 2.0 Ecoboost, Audi A6 4G 3.0 TDI i Golf 7 R Variant. Z pewnoscia tez sie psuly :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 04.08.2019 12:16 przez KrzysTurbo, łącznie edytowano 1 raz
KrzysTurbo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzysTurbo » 04.08.2019 12:14

wikol napisał(a):Co wybrać, 6 letnie BMW z przebiegiem 150k czy nowy Kia, Hyundai z gwarancją 5 lat bez limitu km na całą EU. Obydwa za tą samą cenę.
Wybieram to drugie rozwiązanie. Święty spokój bezcenny.

A gdzie w takim Hyundai przyjemnosc z jazdy?? 8O
No chyba że Kia Stinger GT...Tutaj jest już całkiem fajnie :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 389
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone