karoka65 napisał(a):te kiero napisał(a):.
Ja swoją "babcią" ( BMW e38 750IL będzie 3-ci raz podziwiała Jadran ) i młody BMW e60 530i żeby było w temacie wątku:
Jakim autem do CRO
Takie auta to ja lubię Ja jadę teraz drugi raz F11 535d.
karoka65 napisał(a):te kiero napisał(a):.
Ja swoją "babcią" ( BMW e38 750IL będzie 3-ci raz podziwiała Jadran ) i młody BMW e60 530i żeby było w temacie wątku:
Jakim autem do CRO
Marko66 napisał(a):W tym roku po raz trzeci Octavia II 1.9 TDI (ponad 360 tys. na liczniku), przedtem 3 razy Fabia 1.9 SDI (bez klimy) i pierwszy raz w CRO - autokar . W tym roku jedna mała usterka - totalnie zablokowały się tylne prawe drzwi - czeka mnie trochę roboty Spalanie tam 4,8 powrót 4,9 (wiadomo pod górę)
button napisał(a):Kolejny raz Mondeo MK4 2.0 Ecoboost
button napisał(a):Widziałem wcześniej Twój post. Demon szybkości to nie jest, ale nie sądzę żebym za tą samą kasę, którą zapłaciłem za 3 letniego Mondka mógł kupić cos lepszego
karoka65 napisał(a):Paweł, miałem Scenica z tego samego roku 1.5 DCI chyba 3 razy w Cro, bodajże lata 2007, 8 i 9, złego słowa nie powiem ale z biegiem upływających lat w tym i moich wyleczyłem się z małych silniczków.
Jak dobrze pamiętam był w Nowalji na Pagu, Lokvie Rogoznicy i Orebicu.
O auto po prostu trzeba dbać na codzień a nie dopiero sobie przypomnieć o nim jak gdzieś dalej trzeba jechać, czy nowe czy stare każde zepsuć się może a z tego co widzę na drogach to więcej z tymi maskami do góry stoi tych nowych jak starych
Rafi70 napisał(a):Bo Ford to w tej chwili jeden z lepszych stosunków cena/jakość , mówi Wam to były posiadacz Mondeo Mk4 kombi 2011, a obecnie S-max 2012 , 163kM , Powershift
KrzysTurbo napisał(a):
Posiadałem Mk4 2.0 Ecoboost (wersja 240konna)Titanium S....Wiem teraz tylko że Forda już nie kupię.
Slawek_11 napisał(a):karoka65 napisał(a):Paweł, miałem Scenica z tego samego roku 1.5 DCI chyba 3 razy w Cro, bodajże lata 2007, 8 i 9, złego słowa nie powiem ale z biegiem upływających lat w tym i moich wyleczyłem się z małych silniczków.
Jak dobrze pamiętam był w Nowalji na Pagu, Lokvie Rogoznicy i Orebicu.
O auto po prostu trzeba dbać na codzień a nie dopiero sobie przypomnieć o nim jak gdzieś dalej trzeba jechać, czy nowe czy stare każde zepsuć się może a z tego co widzę na drogach to więcej z tymi maskami do góry stoi tych nowych jak starych
Nowe auta są tak naszpikowane elektroniką, że nawet największa pierdoła potrafi unieruchomić auto. Wyleczyłem się z nowych aut które robione są z gównolitu aby tylko posłużyło 5 lat i złom.
Jak widzę na wyosażenie dzisiejszych aut to uważam że producenci uważają użytkowników za debili,np. czujnik zmierzchu, lub deszczu
smoki3 napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):
Posiadałem Mk4 2.0 Ecoboost (wersja 240konna)Titanium S....Wiem teraz tylko że Forda już nie kupię.
Jak się dba tak się ma. Ja posiadam od 8 lat Mk4 1,8 tdci Kombi i Ford na następny raz jak najbardziej TAK