Farstone napisał(a):KrzysTurbo: diesel? Ile Ci spali w trasie? 6? mniej? Ja niezmiennie benzyna
535 i mniej niż 6L ?
Farstone napisał(a):KrzysTurbo: diesel? Ile Ci spali w trasie? 6? mniej? Ja niezmiennie benzyna
sito_zabrze napisał(a):Farstone napisał(a):KrzysTurbo: diesel? Ile Ci spali w trasie? 6? mniej? Ja niezmiennie benzyna
535 i mniej niż 6L ?
KrzysTurbo napisał(a):Posiadałem Mondeo MK4 2.0 Ecoboost SCTi .Wytrzymałem z nim 3 miesiące....
sito_zabrze napisał(a):Jakaś moda na fordy nastała....
Ja jak wszystko sie dobrze poukłada to za 2 lata pojade do Cro tez fordem, Mondeo. Tylko 2,5T skundlone gazem
sito_zabrze napisał(a):Jakaś moda na fordy nastała....
Ja jak wszystko sie dobrze poukłada to za 2 lata pojade do Cro tez fordem, Mondeo. Tylko 2,5T skundlone gazem
Pääkäyttäjä napisał(a):Bo ten silnik miał spełniać normy EURO 5 a nie być mocniejszy i oszczędniejszy czy cóś I jak na następcę 2.5T to słabo - o jeden cylinder mniej No i niestety - w efekcie mocniejszego poganiania, spali więcej.
KrzysTurbo napisał(a):[code][/code]Pääkäyttäjä napisał(a):Bo ten silnik miał spełniać normy EURO 5 a nie być mocniejszy i oszczędniejszy czy cóś I jak na następcę 2.5T to słabo - o jeden cylinder mniej No i niestety - w efekcie mocniejszego poganiania, spali więcej.
Silniki Forda po prostu są cienkie.
Farstone napisał(a):dids76 napisał(a):Pierwszy raz C-Maxem 1,8 benzyna. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, szczególnie jeśli chodzi o spalanie
W porównaniu z Focusem Mk1 duuuużo wygodniejsze siedzenia
A jakie masz spalanie w tym Fordzie?