Garo&Justa napisał(a):Za to wolnossakiem powinno się pojeździć że dwie dekady... Ponoć
Silnik moze i tak... Ale elektronika ;-(
paulr napisał(a):Garo&Justa napisał(a):Za to wolnossakiem powinno się pojeździć że dwie dekady... Ponoć
paulr napisał(a):Garo&Justa napisał(a):Za to wolnossakiem powinno się pojeździć że dwie dekady... Ponoć
Garo&Justa napisał(a):Może i racja,jednak społeczeństwo się bogaci i będzie coraz więcej nowych aut.
Z drugiej strony jadąc często przez sporo bogatsze Niemcy Austrię, spotka się stare golfy Volvo czy saaby
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Ja jutro ruszam po raz pierwszy C-Maxem z 2008r. Poprzednio dwa razy Focusem z 2001r i siedem razy Golfem z 1998r.
Jeżeli C-Max sie sprawdzi tak jak pozostałe dwa to będzie super
Jak tam czujnik deszczu? Sam jestem ciekaw, jak Ci się to sprawdzi - powoli myślę o wymianie wysłużonej Ibizy na coś innego...
Farstone napisał(a):wszyscy wszem i wobec krzyczą, że nigdy francuskie auto bo elektronika
dids76 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Ja jutro ruszam po raz pierwszy C-Maxem z 2008r. Poprzednio dwa razy Focusem z 2001r i siedem razy Golfem z 1998r.
Jeżeli C-Max sie sprawdzi tak jak pozostałe dwa to będzie super
Jak tam czujnik deszczu? Sam jestem ciekaw, jak Ci się to sprawdzi - powoli myślę o wymianie wysłużonej Ibizy na coś innego...
Na Brač dojechał bezproblemowo. W porównaniu do Focusa Mk1 dużo wygodniejszy no i przede wszystkim bardziej pakowny. Jeśli chodzi o spalanie to jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo spalił tyle co Golf z silnikiem 1.6 a wszyscy straszyli że 1.8 Forda są paliwożerne.
alechandro napisał(a):Farstone napisał(a):wszyscy wszem i wobec krzyczą, że nigdy francuskie auto bo elektronika
Z tym, że we francuzach elektronika jest niemiecka
Do tego trzeba dodać,że francuzy są bardzo dobrze wyposażone w stosunku do niemieckich gdzie za dodatkowe rzeczy trzeba grubo dopłacić. Dla mnie za te przekręty ze spalinami VAG powinien być zaorany a ja kiedy przed sobą widzę autko ze znaczkiem VAG w tedeiku to od razu włączam u siebie obieg zamknięty
Już to widzę gdyby Francuzi robili przekręty jak VAG
toomas napisał(a):alechandro napisał(a):Farstone napisał(a): Przykładem może być nowy Scenic i Espace. Poprzednie modele były dobrymi autami rodzinnymi a obecne niestety wg mnie są gorsze jeżeli patrzeć na walory użytkowe. .