dids76 napisał(a):siedem razy Golfem z 1998r.
dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Ja jutro ruszam po raz pierwszy C-Maxem z 2008r. Poprzednio dwa razy Focusem z 2001r i siedem razy Golfem z 1998r.
Jeżeli C-Max sie sprawdzi tak jak pozostałe dwa to będzie super
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Ja jutro ruszam po raz pierwszy C-Maxem z 2008r. Poprzednio dwa razy Focusem z 2001r i siedem razy Golfem z 1998r.
Jak tam czujnik deszczu? Sam jestem ciekaw, jak Ci się to sprawdzi - powoli myślę o wymianie wysłużonej Ibizy na coś innego...
dids76 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Jak tam czujnik deszczu? Sam jestem ciekaw, jak Ci się to sprawdzi - powoli myślę o wymianie wysłużonej Ibizy na coś innego...
Jak na razie "ręczny" a jutro ma padać Damy radę
Pääkäyttäjä napisał(a):PS: nie bierzcie tego ad personam ale te "mam nadzieję, że dojedzie" sprawiają wrażenie, że nie wierzycie we własne pojazdy
walp napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):PS: nie bierzcie tego ad personam ale te "mam nadzieję, że dojedzie" sprawiają wrażenie, że nie wierzycie we własne pojazdy
Za stary jestem, aby brać takie rzeczy do siebie. Gdybym nie wierzył, to bym nie wyjeżdżał albo jeździł w miarę możliwości po płaskim i autostradami, a nie pchał się na pagórki above 2500 m
Pääkäyttäjä napisał(a):Jakby co, to podjedź to Ci to zmienię BTW: w C-Max z tyłu są trzy pełne fotele (pytam, bo w Foce II - Focus zbudowany jest na bazie C-Max, miałem pseudo trzecie miejsce)?
PS: nie bierzcie tego ad personam ale te "mam nadzieję, że dojedzie" sprawiają wrażenie, że nie wierzycie we własne pojazdy Osobiście mam nadzieję, że wraz z Lancią Lybra SW 1.8 16v, wyczerpałem życiowy limit na jazdę lawetą...
dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Garo&Justa napisał(a):Jedziemy jak zwykle w sierpniu ale tym razem nóweczką Póki co ma dwa tygodnie
Kia Optima SW w benzynie co lubię, do tego wtrysk pośredni a silnik wolnossący.
Ostatki takie na rynku - tylko Mazda 6 nowa ma ten silnik. To już wymarły gatunek