LT40 chyba jest. a LT 46 nie zawsze musi być na C. Znam LT55( na blizniakach ) na BZ napisał(a):mariusz 69 mam takiego lt35 lecz z turbiną 109km,nie zamieniłbym go na żadnego Ducato czy inny nowy wynalazek,tankujesz ropę na każdej stacji i nie boisz się że ci wtryskiwacze polecą bo jest na mechanicznej pompie ,ja swojego przerobiłem na sześcioosobowy i 1600km ładunku.Auto nie do zaj...nia,piaskuję elewację więc to on dźwiga cały ciężar,z tego co piszesz to Twój to wersja SDI,niestety nie ma takiego jak lt40,jest lt46(bliźniaki z tyłu,kategoria C)
Miril napisał(a):LT40 chyba jest. a LT 46 nie zawsze musi być na C. Znam LT55( na blizniakach ) na BZ napisał(a):mariusz 69 mam takiego lt35 lecz z turbiną 109km,nie zamieniłbym go na żadnego Ducato czy inny nowy wynalazek,tankujesz ropę na każdej stacji i nie boisz się że ci wtryskiwacze polecą bo jest na mechanicznej pompie ,ja swojego przerobiłem na sześcioosobowy i 1600km ładunku.Auto nie do zaj...nia,piaskuję elewację więc to on dźwiga cały ciężar,z tego co piszesz to Twój to wersja SDI,niestety nie ma takiego jak lt40,jest lt46(bliźniaki z tyłu,kategoria C)
Z napisał(a):Miril napisał(a):LT40 chyba jest. a LT 46 nie zawsze musi być na C. Znam LT55( na blizniakach ) na BZ napisał(a):mariusz 69 mam takiego lt35 lecz z turbiną 109km,nie zamieniłbym go na żadnego Ducato czy inny nowy wynalazek,tankujesz ropę na każdej stacji i nie boisz się że ci wtryskiwacze polecą bo jest na mechanicznej pompie ,ja swojego przerobiłem na sześcioosobowy i 1600km ładunku.Auto nie do zaj...nia,piaskuję elewację więc to on dźwiga cały ciężar,z tego co piszesz to Twój to wersja SDI,niestety nie ma takiego jak lt40,jest lt46(bliźniaki z tyłu,kategoria C)
Rzeczywiście jest,nie brałem pod uwagę starszego modelu