słoma79 napisał(a):Citroen C5 break...2.0 hdi...diesel na F
Witaj w klubie. Ja C5 liftback 3.0 V6... "LPG of kors"
Kanapa, ponton... hydro rządzi
luk006 napisał(a): zdecydowanie były to wyprawy niż podróże .
AndrzejPK napisał(a):aby zorganizować "cromaniacki" wypad autami z naszego dzieciństwa...
dids76 napisał(a):... mój młody w tym wieku był w Cro już 7 razy i spytaj go przez jakie państwa jechaliśmy
luk006 napisał(a):
Rysiu, toż to byłaby profanacja tego E21. Takie auta trzeba wypieścić, a później usiąść obok niego i patrzeć jak wygląda, ewentualnie ruszyć na przejażdżkę przy sprzyjających warunkach .
Rysio napisał(a):luk006 napisał(a):
Rysiu, toż to byłaby profanacja tego E21. Takie auta trzeba wypieścić, a później usiąść obok niego i patrzeć jak wygląda, ewentualnie ruszyć na przejażdżkę przy sprzyjających warunkach .
To autko samo chce driftować. Bez żadnych dopalaczy, bez sprzęgła, styknie na 2 dodać gazu
elka21 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Jak się nic nie zmieni, to pojadę tym
Tankowanie LPG co 300 km ale co tam
U Mnie niestety nie widać czym, po prostu się nie wyświetla
Rysio napisał(a):AndrzejPK napisał(a):aby zorganizować "cromaniacki" wypad autami z naszego dzieciństwa...
Triumph 1300 i jeszcze znaleźć takiego jak miał Tata czyli z kierownicą po lewej stronie. Ciężko będzie Mieliśmy też przez jakiś rok malucha, ale dla Taty to nie było auto i jego zdanie podzielam. Sam jeździłem kaszlakiem kilka lat, ale dzięki Bogu mam ten okres za sobą. Dacia. Hmmm to już raczej nie był okres dzieciństwa, bo tym wynalazkiem sam jeździłem po zrobieniu prawka kilka lat. Było też BMW 320 1979 R6 - i tym bym się wybrał bardzo chętnie Na razie stoi w garażu ale motywacji brakuje by podwinąć rękawy. Może w przyszłym roku jeszcze nie, ale kiedyś Prawie 130 kucy a waga koło tony. Świetny do driftu