jara napisał(a):miro78 napisał(a):Za szybka Jesteś albo ja za wolny...... Toż to sorki
Za szybki, jak już . Ne ma problema. A jaki silnik w tym Twoim?
2.0 TDI DSG 140KM. Złego słowa o tym silniku nie powiem
jara napisał(a):miro78 napisał(a):Za szybka Jesteś albo ja za wolny...... Toż to sorki
Za szybki, jak już . Ne ma problema. A jaki silnik w tym Twoim?
JackDaniels;) napisał(a):miro78 napisał(a):
I co najlepsze ma DPF, zmienną geometrię, dwumasę i powiem tak zap....la aż miło Na blacie 212000km, B6 2006. Silnik BMP.
P,S - Jak dbasz tak masz
A potem będzie, płacz i płać
JackDaniels;) napisał(a):miro78 napisał(a):
I co najlepsze ma DPF, zmienną geometrię, dwumasę i powiem tak zap....la aż miło Na blacie 212000km, B6 2006. Silnik BMP.
P,S - Jak dbasz tak masz
A potem będzie, płacz i płać
miro78 napisał(a):Panowie bo z samochodem to są dwie radości........ jak go kupujesz i jak go sprzedajesz
P.s - oby nasze służyły tak długo jak tego wymagamy.
JackDaniels;) napisał(a):miro78 napisał(a):Panowie bo z samochodem to są dwie radości........ jak go kupujesz i jak go sprzedajesz
P.s - oby nasze służyły tak długo jak tego wymagamy.
Ja mojego nigdy w obce łapy nie oddam, zestarzejemy się razem i zgnijemy w ogródku
KarKoz napisał(a):dids76 napisał(a):KarKoz napisał(a):Citroen C5 3.0 V6... oczywiście na LPG
Może nie C5, ale coś podobnego cały czas chodzi m po głowie
Przejedź się kiedyś C5... nie będziesz chciał innego. Ponton nie samochód. Podróż do Chorwacji to będzie bajka.
Pozdro...
wos71 napisał(a):Czy jechał ktoś z Cromaniaków do Chorwacji Seatem Alhambrą(lub bliźniaczymi VW Sharanem i Fordem Galaxy)?Jaki komfort jazdy,spalanie itp.?
raf81 napisał(a):
Wszytko dobrze, jeździłem sharanem 4 lata . W Cro był 2 razy ale tak szczerze to jest kupa złomu z złomiastą elektryką która tylko czeka żeby zapalić następna kontrolkę.