Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
Użytkownik usunięty
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2015 20:55

jara napisał(a):
miro78 napisał(a):Za szybka Jesteś albo ja za wolny...... :wink: Toż to sorki :D

Za szybki, jak już :lol: :smo: . Ne ma problema. A jaki silnik w tym Twoim?

2.0 TDI DSG 140KM. Złego słowa o tym silniku nie powiem :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2015 20:57

JackDaniels;) napisał(a):
miro78 napisał(a):

I co najlepsze ma DPF, zmienną geometrię, dwumasę i powiem tak zap....la aż miło :D Na blacie 212000km, B6 2006. Silnik BMP.

P,S - Jak dbasz tak masz :)

A potem będzie, płacz i płać :mrgreen:

W każdej bajce trochę prawdy jest ............ jak będzie na blacie 500 000 km biorę to na klatę :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.05.2015 21:02

miro78 napisał(a):

I co najlepsze ma DPF, zmienną geometrię, dwumasę i powiem tak zap....la aż miło :D Na blacie 212000km, B6 2006. Silnik BMP.

P,S - Jak dbasz tak masz :)

A potem będzie, płacz i płać :mrgreen:

Nad swoim nie zapłaczesz. Albo zadbasz (tak jak ja), zapłacisz i będziesz happy albo sprzedasz. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2015 21:07

Panowie bo z samochodem to są dwie radości........ jak go kupujesz i jak go sprzedajesz :lol:

P.s - oby nasze służyły tak długo jak tego wymagamy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2015 21:12

miro78 napisał(a):Panowie bo z samochodem to są dwie radości........ jak go kupujesz i jak go sprzedajesz :lol:

Ja mojego nigdy w obce łapy nie oddam, zestarzejemy się razem i zgnijemy w ogródku :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2015 21:14

miro78 napisał(a):Panowie bo z samochodem to są dwie radości........ jak go kupujesz i jak go sprzedajesz :lol:

Ja mojego nigdy w obce łapy nie oddam, zestarzejemy się razem i zgnijemy w ogródku :oczko_usmiech:

AMEN.
raf81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) raf81 » 04.06.2015 13:37

KarKoz napisał(a):
dids76 napisał(a):
KarKoz napisał(a):Citroen C5 3.0 V6... oczywiście na LPG 8)

Może nie C5, ale coś podobnego cały czas chodzi m po głowie :oczko_usmiech: :mrgreen:

Przejedź się kiedyś C5... nie będziesz chciał innego. Ponton nie samochód. Podróż do Chorwacji to będzie bajka.
Pozdro...

Miałem potwierdzam.
wos71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wos71 » 04.06.2015 14:38

Czy jechał ktoś z Cromaniaków do Chorwacji Seatem Alhambrą(lub bliźniaczymi VW Sharanem i Fordem Galaxy)?Jaki komfort jazdy,spalanie itp.?
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 04.06.2015 18:30

@wos71, a skąd takie pytanie?
Masz takie auto i nie wiesz jak nim się jeździ, czy chcesz kupić konkretnie na wyjazd?
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 04.06.2015 19:34

@wos71 gdybyś szukał opinii o samochodach polecam stronę: http://www.autocentrum.pl/oceny/
wos71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wos71 » 04.06.2015 19:39

coobah napisał(a):@wos71, a skąd takie pytanie?
Masz takie auto i nie wiesz jak nim się jeździ, czy chcesz kupić konkretnie na wyjazd?

Będzie z wypożyczalni.
JACU
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JACU » 04.06.2015 20:13

Alhambra 1,9 tdi 110 spalanie po powrocie ponad 3 tys km

Obrazek

Jedzie nieźle wygodnie bo auto wysokie miejsca na nogi nie brakuje zależy ile osób ma jechać.
My w czwórkę mieliśmy miejsca dość i bagaż sie pomieścił.
raf81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) raf81 » 05.06.2015 08:05

JACU napisał(a):Alhambra 1,9 tdi 110 spalanie po powrocie ponad 3 tys km

Obrazek

Jedzie nieźle wygodnie bo auto wysokie miejsca na nogi nie brakuje zależy ile osób ma jechać.
My w czwórkę mieliśmy miejsca dość i bagaż sie pomieścił.

Wszytko dobrze, jeździłem sharanem 4 lata . W Cro był 2 razy ale tak szczerze to jest kupa złomu z złomiastą elektryką która tylko czeka żeby zapalić następna kontrolkę.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 07.06.2015 15:33

wos71 napisał(a):Czy jechał ktoś z Cromaniaków do Chorwacji Seatem Alhambrą(lub bliźniaczymi VW Sharanem i Fordem Galaxy)?Jaki komfort jazdy,spalanie itp.?

kolega jechał 3-krotnie Alhambrą, jakie spalenie tego nie wiem,ale fakt ze 3 krotnie coś znaczy
JACU
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JACU » 07.06.2015 16:16

raf81 napisał(a):
Wszytko dobrze, jeździłem sharanem 4 lata . W Cro był 2 razy ale tak szczerze to jest kupa złomu z złomiastą elektryką która tylko czeka żeby zapalić następna kontrolkę.

Wiele razy w tym wątku padało powiedzenie

"jak dbasz tak masz"

Nie czekam aż coś padnie wymieniam przed czasem, w zeszłym roku wydech, przewody hamulcowe przed wyjazdem. W tym tydzień temu simering na wałku pompy bo się pocił, zawór zwrotny w pompie, po 2 latach znowu linki ręcznego. Przebieg o 20 tkm większy od tego na fotce i narazie jeździ, a i opony nowe poprzednia miały 4 latka z 60% bieżnika i niesamowicie huczały, ale na oponach powiedziałem że oszczędzał nie będe. Upał przeciążenia jak mam później całe życie wypominać sobie że przez opony dachowałem to wolę aby trzepneło po kieszeni niż życiu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 331
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone