Ma turbinkę? Bo jak nie ma to nie wiem czy dojedziesz do Cro
Ładna. Skoda trzema fason. Kilka razy miałem okazje jechać Superbem. Niesamowita jest tam ilość miejsca w środku.
ruwado napisał(a):Ambition, 105 KM, skrzynia 5. Nie wiem jak by się jeździło i parkowało Superbem, ale wiem jedno: O III w porównaniu do O I - w środku i jeśli idzie o przestronność - jest ogromna. Superb to już chyba salonka
yzedef napisał(a):A zmieniając temat, to jak myślicie jakiego koloru samochody są najszybsze bo mi się wydaje że białe i żółte
ruwado napisał(a):Nie wiem jak by się jeździło i parkowało Superbem, ale wiem jedno: O III w porównaniu do O I - w środku i jeśli idzie o przestronność - jest ogromna. Superb to już chyba salonka
te kiero napisał(a):ruwado napisał(a):Ambition, 105 KM, skrzynia 5. Nie wiem jak by się jeździło i parkowało Superbem, ale wiem jedno: O III w porównaniu do O I - w środku i jeśli idzie o przestronność - jest ogromna. Superb to już chyba salonka
mamy w pracy, no czasem nie jest takie łatwe mimo tych pikających udogodnień; zauważyłem, że ma problem ze zmniejszeniem się w niektóre miejsca parkingowe tzn wystaje poza ich zarys;
ale komfort w zakresie ilości miejsca w środku naprawdę powala