Re: Jakim autkiem do CRO
napisał(a) ozim » 28.10.2014 11:34
W sierpniu tego roku zaliczyliśmy w 4 osoby wyjazd do Baškiej Vody Hondą Accord VII 2.0 benzyna, 2003 r. Spalanie ... nie wiem, około 8 l / 100 km w trasie? W mieście jest około 10 - 12, aż tak się tym nie przejmuję - przedkładam bezawaryjność ponad spalanie
Jako, że to sedan, trochę musieliśmy sensownie poukładać/ścisnąć rzeczy w bagażniku, ale udało się nam zapakować, bez trumny na dachu
Honda, tak jak przypuszczałem, odpłaciła się nam bezawaryjnością i przyjemną podróżą (+ wycieczki na miejscu do Mostaru, Splitu, Trogiru). Magnesik CRO.PL ktoś niestety podwędził tydzień temu. Na co dzień, gdy jestem w domu, auto stoi w garażu, a w pracy na zamkniętym parkingu - wystarczyło, że auto postało jeden dzień na ulicy podczas wyjazdu do Gliwic i już okazało się to okazją do kradzieży
PS. Trzy lata temu wybraliśmy się Hondą Civic VII 1.7 CTDI - trzydrzwiowym hatchbackiem (również w cztery osoby!
) do Vodic i wtedy też nie było najmniejszego kłopotu. Co prawda komfort był mniejszy, auto ciaśniejsze, ale i spalanie mniejsze.
- Załączniki:
-