realista2 napisał(a):Nieważne czym, ważne z kim. W pięknym towarzystwie czymkolwiek, Maluchem, Tabantem, nawet Moskwiczem. Kużwa, jak nie dojadę to co z tego. Ważne żeby fajnie było.
gemišt napisał(a):Za dwa tygodnie wybieram się do Cro nową Corollą. Myślę, że jest wygodniejsza od poprzedniego samochodu, a najważniejsze, że jest na gwarancji.
areq napisał(a):gemišt napisał(a):Za dwa tygodnie wybieram się do Cro nową Corollą. Myślę, że jest wygodniejsza od poprzedniego samochodu, a najważniejsze, że jest na gwarancji.
Ładne autko ta nowa Corolka, mam wymianę samochodu w grudniu i zawitałem w tym tygodniu do salonu celem oglądnięcia i otrzymania oferty cenowej i jakie było moje zaskoczenie jak okazało się że w dieslu występuje tylko z silnikiem o pojemności 1.4 i mocy 90km...masakra chyba ktoś nie do końca wiedział co robi....szkoda
Zatem nici z zakupu tego całkiem fajnego i pomijając ofertę silnikową przemyślanego autka.
bidziaq napisał(a):Skoda Fabia kombi, 1,6 diesiel, 2013r, oklejona "Tarczyński"
gemišt napisał(a):W moim wypadku silnik Diesla nie wchodzi w grę, większość tras to ruch miejski i zaraz do wymiany filtr cząstek stałych.
Nie robię dużych przebiegów, najdłuższe trasy to wyjazdy do Cro.... Mam więc Corollę z silnikiem 1,6 i to jest dla mnie wystarczające.
A podróżuje się naprawdę wygodnie.
piotrulex napisał(a):bidziaq napisał(a):Skoda Fabia kombi, 1,6 diesiel, 2013r, oklejona "Tarczyński"
My chyba Hyundai i30 CRDI oczywiście kombi, 1,6TD, 2012 też oklejony (nie Tarczyński )
Nie ma to jak służbowe choć szkoda, że moja karta paliwowa nie działa za granicą