Tomek W napisał(a):Bandzior! Fajny.
U nas się zwał Kwadrat
realista2 napisał(a):Ja posuwam do cro chyba najbardziej nietypowym autkiem. Niby to tylko e 39, ale za to w wersji lekko opancerzonej. Kupiłem go okazyjnie i początkowo bawiło mnie, że taki inny, ale szybko wyszły jego wady. Ciężar który przekładał się na zużycie paliwa i osiągi i najgorsze, te grube szyby których nie można było otwierać. Wywaliłem to i owo, ubyło dobrą tonę i da się jeździć. Parę wzmocnień jednak zostało. To takie info dla tych z forum którzy nie wiedzieć czemu źle mi życzą, mimo, że z natury gołębiego serca jestem.
PS. jeszcze parę moich postów na forum i będę chyba zmuszony wrócić do pierwotnej wersji.
hrupek666 napisał(a):luk006 napisał(a):I teraz Panie Hrupek spróbuj wykonać manewr hamowania z 80 km/h w aucie z ESP i bez ESP na śliskiej nawierzchni omijając przy tym przeszkodę,
Powiem ci panie Luk006 wiesz że dzwonią ale nie wiesz gdzie
Taki temat to raczej ABS chyba żeby bez hamowania to wtedy ESP ale jak zachowasz jak ty to napisałeśluk006 napisał(a):zimną krew
i nie zrobisz tegoluk006 napisał(a):że wciskasz hamulec w podłogę zapierając się o oparcie fotela.
Tylko przypomnisz sobie fizykę i podejmiesz walkę jesteś w stanie sobie porazić, tak jak ktoś wcześniej napisał nie można doprowadzić do poślizgu, a w autku z przednim napędem w zakręcie na śliskim wystarczy zdjąć nogę z gazu i jedziesz bokiem i jest taka zasada w sportach motorowych musisz się dohamować przed zakrętem a nie w trakcie.
Skądś się to wzięło
Ja kończę dyskusje jakoś staram się myśleć co robię za kółkiem od parunastu lat i nawet rowu nie zaliczyłem może fart, oby tak dalej.
Mam dwa auta oba z ESP oba przedni napęd jeden 250 konna turbo benzyna oprócz mnie czasami jeździ moja żona i ona sobie chwali wszystkie systemy wspomagające kierowcę zwłaszcza zimą.luk006 napisał(a): bez pasów
Ja je zapinam zawsze one też mogą pomóc w omijaniu przeszkodyluk006 napisał(a):to wyłącz je sobie - pewnie stówka lub dwie w lepszym warsztacie i znów masz samochód dla wyjadacza bez ESP.
Wystarczy wyjąć bezpiecznik, a te stówki wydać na np piwo i wypić twoje zdrowie.
jara napisał(a):hrupek666 napisał(a):alias21 napisał(a):Myślę że Forda Focusa ST .....
Silnik trafiłeś ale nie ta marka, forda mam w dieslu ale Mondeo
Vectra. Z kamerą?