Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
darek1
zbanowany
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.06.2014 07:43

Jakiś ty oblatany w motoryzacji hrupek niczym Piaseczyński Mędrzec jak nazwał Ciebie Twój Przyjaciel B. :D :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.06.2014 07:45

Hrupek, kojarzysz mi się nieodparcie z fachowcami z programu TVN Turbo Będzie pan zadowolony. :)
BigDaniel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigDaniel » 14.06.2014 15:28

Moze powrocimy do tematu i wrzuci ktos zdjecie swojego autka??
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.06.2014 18:13

to mosz, auto wolne od bajerów:
Załączniki:
DSC07390.JPG
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.06.2014 18:30

te kiero napisał(a):to mosz, auto wolne od bajerów:

Nie wierzę, że nic w nim nie ma. Za duży :smo:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 14.06.2014 19:26

darek1 napisał(a):Jakiś ty oblatany w motoryzacji hrupek niczym Piaseczyński Mędrzec jak nazwał Ciebie Twój Przyjaciel B. :D :wink:

To nie mój przyjaciel :D nie znam gościa.

Bocian napisał(a):Hrupek, kojarzysz mi się nieodparcie z fachowcami z programu TVN Turbo Będzie pan zadowolony. :)

Nie wiem nie oglądałem mam takie pojazdy z którymi nie muszę jeżdzić po serwisach a oleje i klocki wymieniam sam bo lubię :D i wiem że mnie nikt nie naciąga, ale czytając ciebie to nomanie kiedyś był taki program też w TVN, Gadżet.
I super gwiazdą taką jak ty był tam pewien policjant :D
Znał się na wszystkim no wypisz wymaluj, zazdroszczę twojemu przełożonemu ale farciarz :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.06.2014 19:33

hrupek666 napisał(a):Nie wiem nie oglądałem mam takie pojazdy z którymi nie muszę jeżdzić po serwisach a oleje i klocki wymieniam sam bo lubię :D i wiem że mnie nikt nie naciąga, ale czytając ciebie to nomanie kiedyś był taki program też w TVN, Gadżet.
I super gwiazdą taką jak ty był tam pewien policjant :D
Znał się na wszystkim no wypisz wymaluj, zazdroszczę twojemu przełożonemu ale farciarz :mrgreen:

A na czym ja się niby znam i o tym tu piszę? :) Bo na razie to ty kreujesz się na gwiazdę płyty poślizgowej i fachowca od niebezpiecznych sytuacji na drodze :) Ty tu kilka razy już pisałeś ile to dziesiątek tysięcy kilometrów robisz i ile masz koni pod maską :) Raczej ty tu błyszczysz jak gwiazda. I Urbański był już byłym policjantem jak prowadził swój program.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.06.2014 19:34

jara napisał(a):

Alusy ma :) To już bajer bezsensowny :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.06.2014 20:03

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Alusy ma :) To już bajer bezsensowny :)

o to zadbał poprzedni właściciel, mi nie przeszkadza :oczko_usmiech:
nie no kilka bajerów jednak posiada np. el. reg. świateł :mrgreen:
grunt by dał radę Durmitorowi
Stendo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stendo » 14.06.2014 20:05

realista2 napisał(a):Dodajmy do tego jeszcze auta z turbo. We wszelkich poradach dotyczących auta z turbosprężarką w pierwszej kolejności przypominają żeby nie wyłączać silnika od razu tylko dać mu popracować przez chwilę na wolnych obrotach żeby turbina zdążyła się schłodzić. Jak się to ma do wyłączania silnika na każdych światłach? Łożyska wysmażą się jak nic, a olej spali na węgiel.

Ale przecież napisałem Ci że są czujniki temperatury gazów wylotowych. Nigdy po ostrzejszej jeżdzie np. na autostradzie po podjechaniu do PPO lub na MOP autko mi nie zgasło dzięki S/S.

A przy spokojnej jeździe po mieście niech się wyłącza mi co światła. Mi to nie przeszkadza.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 14.06.2014 20:55

Bocian napisał(a):A na czym ja się niby znam i o tym tu piszę?

No właśnie na czym że tu piszesz :wink:
Bocian napisał(a):na gwiazdę

Nie ma gwiazdy nie ma jazdy :D
Bocian napisał(a):Ty tu kilka razy już pisałeś ile to dziesiątek tysięcy kilometrów robisz i ile masz koni pod maską

I napiszę jeszcze raz ja osobiście robię max 100tkm rocznie 3 samochodami, a razem z żoną mamy 995KM w naszych samochodach pewnie parę już zdechło w sprinterach bo maja po 500tkm.
Bocian napisał(a):ty kreujesz się na gwiazdę płyty poślizgowej i fachowca od niebezpiecznych sytuacji na drodze

Gwiazdę od razu :oops: 2 razy służbowo byłem i 3 razy za swoje, do tego 11 lat zawodowo startowałem w motocrossie, tam gwiazda drugiej takiej jak ty to nie ma gdzie mi do ciebie :smo:

Piszę co mi się podoba, chyba jeszcze nikt tego nie zabronił :?:

Bocian napisał(a):I Urbański był już byłym policjantem jak prowadził swój program.

A przepraszam jego perfekcyjność powinienem napisać "były", i on prowadził program a nie był to jego program :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.06.2014 21:04

hrupek666 napisał(a):No właśnie na czym że tu piszesz :wink:

O tym, że nie przeszkadzają mi różnego rodzaju systemy elektroniczne w autach i że nie uważam ich montowania za spisek iluminatów.
radkom
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkom » 14.06.2014 22:38

Honda i do celu:)
JACU
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JACU » 15.06.2014 10:43

Ło matko kilka stron takich nowości technicznych że masakra alez sie oczytałem ale nic nie pamietam :D

moje autko które jakieś systemy ma i tym lubię jeździć w trasę

Obrazek

moje autko którym na pewno do cro nie pojadę ale lubię nim jeździć w niedzielę i to przeważnie bokiem :) bo ma ponad 100 koników pod maską

Obrazek

Może na tym zakończymy dyskusję o systemach bo nawet temat wątku jest inny :mrgreen:
Tomek W
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek W » 15.06.2014 10:54

Bandzior! Fajny.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 301
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone