Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
plis
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plis » 05.07.2003 09:37

Stareńkie Audi 80 B3, drugi raz od 8 lipca w okolice Zadaru. Pozdrawiam
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 05.07.2003 11:35

ehhh widzę, że wszyscy faceci o swoich autkach to się... lubią :lol:
Kam
wojcyn
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojcyn » 05.07.2003 12:51

No to ja przebijam wszystkich. 12-letni Wartburg 1.3. Ma na imię Helmut, zdrobniale Helmi. Pozdrowienia dla wszystkich kierowców i ich miłości!
Epimeteusz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Epimeteusz » 05.07.2003 13:00

ja jechałem Porszem 911 Carrera nie polecam, wydałem na paliwo ok. 5000 PLN, nie polecam ale było super
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 05.07.2003 13:01

Ja na swój mówię "czarna pantera" lub "panterka" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
buzia żonko :)
Jac
drBizarre

Nieprzeczytany postnapisał(a) drBizarre » 06.07.2003 11:28

hej,
jade zielona Hondka Civic 3D na holenderskich numerach. To moj pierwszy raz i w Cro i na forum :oops:
spotkam kogos z Cro.pl w Makarskiej w polowie sierpnia? ... mam nadzieje.
:arrow:
inga!!!
Croentuzjasta
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 06.07.2003 15:47

Idziol napisał(a):Jakie macie autka drodzy CRO maniacy - Ja osobiscie jade Carismą - ale troche lipa bo gaz mam w kole zapasowym, i opona mi duzo miejsca w bagazniku zajmuje wiec chyba wezme dojazdowke albo nie wezme wcale bo jadziemy we 2 samochody ze znajomymi - oni wezma :] (mają Opla Zafire)

radzimy wziąść piankę kosztuje około 20 zł dostępna na każdym stoisku mot.uszczelnia przebicia sprawdzone
srebrna megi kombi 1,6 16v z klimą i moim adresem int. na tylniej klapie :wink: była na furka pas 2460 m npm w CH
Ostatnio edytowano 06.07.2003 16:10 przez inga!!!, łącznie edytowano 3 razy
Przemutek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemutek » 06.07.2003 15:54

Czarny Ford Mondeo kombi, na tylnej szybie nalepka cro.pl :D
Mariusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz » 06.07.2003 15:59

Cześć,
Idziol napisał(a):gaz mam w kole zapasowym, i opona mi duzo miejsca w bagazniku zajmuje wiec chyba wezme dojazdowke albo nie wezme wcale

Proponowałbym jednak wziąć... Pomijam już kwestie ewentualnego "kapcia" :? , ale Austriacka Straż Graniczna bardzo lubi co któreś autko odstawiać na bok i sprawdzać jego stan techniczny...
Co prawda najczęściej są to autka stare lub sprawiające wrażenie "wysłużonych", ale licho nie śpi...
A dla niezorientowanych - Straż Graniczna w Austrii ma również pełne uprawnienia policyjne...
Szerokiej drogi ! :papa:
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 06.07.2003 16:07

Mariusz napisał(a):Cześć,
Idziol napisał(a):gaz mam w kole zapasowym, i opona mi duzo miejsca w bagazniku zajmuje wiec chyba wezme dojazdowke albo nie wezme wcale

Proponowałbym jednak wziąć... Pomijam już kwestie ewentualnego "kapcia" :? , ale Austriacka Straż Graniczna bardzo lubi co któreś autko odstawiać na bok i sprawdzać jego stan techniczny...
Co prawda najczęściej są to autka stare lub sprawiające wrażenie "wysłużonych", ale licho nie śpi...
A dla niezorientowanych - Straż Graniczna w Austrii ma również pełne uprawnienia policyjne...
Szerokiej drogi ! :papa:

Dzieki przemysle sprawe
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 06.07.2003 16:21

Żółta Cordoba-tylko 60 KM-ale z klimą,po 17 lipca,gdzieś na Istrię...
AndrzejM
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejM » 06.07.2003 17:36

byłem lanosem i byłe extra (kamp w Novaliji -PAG) potem xsarą 1,6 w Porec - ISTRIA i też jechało się super :lol:
Kamila

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamila » 06.07.2003 19:44

Jaco napisał(a):Już za tydzień Clio 1.2 :D

Witam Jaco!
Planuję wybrać się do Chorwacji takim samym autkiem z takim samym silnikem ale jadę pierwszy raz; czy masz już może jakies doświadczenia w podróżowaniu tą bryczką ? :) jaką trasą będziesz jechał? pozdrawiam Kamila
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 06.07.2003 20:19

Niespotykany kolor zlocisty beż -Toyoty Corroli wrócila z Chorwacji po przejechaniu wszystkich niespodzianych dróg m in .wjechała na Mali Alan Velbitu ,Sv.Juri II raz. i inne niemozliwe szutrowe drogi i gorki gdzie mozna zobaczyc cos ciekawego.Jest swietna, delikatna i wspaniala. :D
nowak_lukas
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowak_lukas » 06.07.2003 22:17

Witam

rok temu bylismy vw vento 1,8l 90KM, auto spisywalo sie spoko, spalanie okolo 6,5 l/100km, jak na 2 osoby wsam raz, twarde zawieszenie i wygodne fotele, duzy bagaznik, niestety brak klimy, ratowalismy sie szyberdachem ale wiele niepomogl, w tym roku tez zasiade za sterami vento,

mam pytanie jak dojechac na sw Jury czy jakos tak, bardzo lubie serpentyny i ładne widoki, bede za Omisem a wiec do makarskiej bede mial kawalontek, czy moze mi ktos powiedziec gdzie skrecic i jak dojechac? z góry dziekuje
pozdrawiam Nowak Łukasz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone