2011 i 2014 - Peugeot 307 2.0hdi - wszystko bez zarzutu, tylko jak gorąco to pupa klei się do skóry
Pozdrawiam Bociana, którego widzieliśmy w 2011 na BP przed Cieszynem
marcin_plock napisał(a):2011 i 2014 - Peugeot 307 2.0hdi - wszystko bez zarzutu, tylko jak gorąco to pupa klei się do skóry
Pozdrawiam Bociana, którego widzieliśmy w 2011 na BP przed Cieszynem
Bocian napisał(a):te kiero napisał(a):ruwado napisał(a):W lipcu 7 raz Octavia 1 1,6 benzyna z klimą - Istria tym razem. na blacie już jest 190.000 km.
jeśli chodzi o to autko, to rzekł bym dopiero jest...
W 1.6 benzyna? No nie wiem...
marcin_plock napisał(a):Dokładnie to 7.08.2011
W zasadzie to się rozminęliśmy , ja z żoną odjeżdżałem już w stronę granicy PL/CZ, a Wy dopiero podjechaliście... Kierunek podróży mieliśmy ten sam - na południe.
Ksywkę "Bocian" dobrze zapamiętałem
te kiero napisał(a):Bocian napisał(a):te kiero napisał(a):ruwado napisał(a):W lipcu 7 raz Octavia 1 1,6 benzyna z klimą - Istria tym razem. na blacie już jest 190.000 km.
oczywiście chodziło mi o diesla, musiałem z rana - zaspany - nie doczytać...
dids76 napisał(a):te kiero napisał(a):Bocian napisał(a):te kiero napisał(a):ruwado napisał(a):W lipcu 7 raz Octavia 1 1,6 benzyna z klimą - Istria tym razem. na blacie już jest 190.000 km.
Akurat 1,6 benzyna (74 lub 75 kW) jest jednym z lepszych silników benzynowych jakie wypuścił VAG i przebiegi grubo powyżej 200tys km nie są niczym niezwykłym. Jeżeli jest jeszcze połączony z dobrą skrzynią biegów, to na pewno niczym na trasie nie zaskoczy
dids76 napisał(a):te kiero napisał(a):Bocian napisał(a):te kiero napisał(a):ruwado napisał(a):W lipcu 7 raz Octavia 1 1,6 benzyna z klimą - Istria tym razem. na blacie już jest 190.000 km.
Akurat 1,6 benzyna (74 lub 75 kW) jest jednym z lepszych silników benzynowych jakie wypuścił VAG i przebiegi grubo powyżej 200tys km nie są niczym niezwykłym. Jeżeli jest jeszcze połączony z dobrą skrzynią biegów, to na pewno niczym na trasie nie zaskoczy