Bocian napisał(a):jara napisał(a):marcgrzy napisał(a):W zyciu auto tak nie przyspieszy jak na tempomacie.
Uwierz, że przyspieszy
Też mam takie odczucie, że na tempomacie lepiej przyspiesza.
No tak, ale Wy manualni, zapomniałem.
![oczko :smo:](https://www.cro.pl/images/smilies/smo.gif)
Niedzwiad napisał(a):
Dziś rano stwierdziłem że nie mam paliwa w bakuzapomniałem się wczoraj zatankować. Dlatego dziś oszczędnie jeżdziłem bo routex zamknięty do poniedziałku
. Takie przykazanie z firmy. Jezdziłem oszczędnie. Auto z 2000 roku. Wynik oszczędnej jazdy na klimie nasz na fotce. Wiem że gdybym miał więcej paliwa spalanie bylo by wyższenie wiem jak u Ciebie u mnie piątek to tzw. home working![]()
i też bramka na routexa plus na wszelkie karty firmowe, większość firm nie życzy sobie tankowania w piątki z przyczyn stricte ekonomicznych ( stara śpiewka jest kryzys oszczędzamy w piątki nie lejemy, ale i tak wszyscy wiedzą że jak w piątek by się zalało to w poniedziałek i tak trzeba będzie zalać w końcu był weekend
, natomiast tankowanie w czwartek żadna nowość, rzekłbym że to standard jakoś weekend trzeba się przebujać
![]()
sprawa jasna
oj biedna ta meganka skoro przy spokojnej jeździe masz taki wyniki popraw posta bo w 2000 to meganki III nawet w planach nie było
![]()
jara napisał(a):dids76 napisał(a):Super macie oszczędne autka.
Ja nie
passadena77 napisał(a):Bo dziś na wp znalazłam taki artukół http://moto.wp.pl/kat,1035799,title,Zag ... aid=110ee3
hrupek666 napisał(a):Z tego artykułu wynika że lepiej nie jechać samochodemtylko wykupić w biurze podroży
,teraz będzie dużo takich artykułów bo większość jedzie właśnie swoimi autami(na własną rękę)
.
dids76 napisał(a):W przyszłym roku też moim Golfem pojadę![]()
![]()
barti75 napisał(a):dids76 napisał(a):W przyszłym roku też moim Golfem pojadę![]()
![]()
szacun ja takie spalanie mam w dieslu-ale ja tam jeździć nie umiemjak jadę na urlop to economic drive jakoś mi się wyłancza i sobie tłumaczę że to przez boxa albo obciążenie auta
![]()
dids76 napisał(a):barti75 napisał(a):dids76 napisał(a):W przyszłym roku też moim Golfem pojadę![]()
![]()
szacun ja takie spalanie mam w dieslu-ale ja tam jeździć nie umiemjak jadę na urlop to economic drive jakoś mi się wyłancza i sobie tłumaczę że to przez boxa albo obciążenie auta
![]()
Ja też economic drive na podróż mam wyłączoną (wide maks prędkość). pali tyle ile musi, jedzie jak ja chcę, poza tym jest jak dobry kumpel, nigdy mnie nie zawiódł, a jak go pod kierownica podrapie to jeszcze bardziej mnie słuchaPo co go zmieniać, dla mnie jest jak dobry kumpel, zawsze mogę na niego liczyć
maniusc napisał(a):dids76
...a skąd masz takie Cro.pl na szybie?