Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
marcgrzy
Croentuzjasta
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcgrzy » 07.07.2013 21:57

Niedzwiad napisał(a):Ja też nie jestem przeciwny Francuzom. Osobiście jeżdzę od 3 lat meganą. I nic. Na serwisie jedynie klocki , tarcze i jakieś tam pierdoły wymieniły. Żonka ma 2 miesięczną clijówkę. No to wiadomo że nic się jeszcze nie dzieje. Ale w prywatną VC wsadziłem już 2 tyś.pln mimo że odkupiłem ją od kama .protectora który dojeżdzał nią tylko do pracy. Śmieszne km ma liczniku udokumentowane w ASO bo sprawdzałem. Na całe szczęście serwis VC jest tani :D :D

Tak czytam i czytam i dalej nie wiem co to jest to VC. Możesz kolego skrótami nie pisać?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.07.2013 05:59

VC - Volvo Cosmic z turbo i wytryskiem.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.07.2013 06:24

marcgrzy napisał(a):Tak czytam i czytam i dalej nie wiem co to jest to VC. Możesz kolego skrótami nie pisać?

Z tego co Niedzwiad pisał wcześniej wnoszę, że to Opel Vectra.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.07.2013 07:57

darek1 napisał(a):VC - Volvo Cosmic z turbo i wytryskiem.

Hej... dlaczego się nabijasz z mojej Chińszczyzny :oczko_usmiech:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.07.2013 10:19

marcgrzy napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Ja też nie jestem przeciwny Francuzom. Osobiście jeżdzę od 3 lat meganą. I nic. Na serwisie jedynie klocki , tarcze i jakieś tam pierdoły wymieniły. Żonka ma 2 miesięczną clijówkę. No to wiadomo że nic się jeszcze nie dzieje. Ale w prywatną VC wsadziłem już 2 tyś.pln mimo że odkupiłem ją od kama .protectora który dojeżdzał nią tylko do pracy. Śmieszne km ma liczniku udokumentowane w ASO bo sprawdzałem. Na całe szczęście serwis VC jest tani :D :D

Tak czytam i czytam i dalej nie wiem co to jest to VC. Możesz kolego skrótami nie pisać?

Vc to skrot vectry c
Arooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arooo » 08.07.2013 13:09

Witam
Chciałem się pochwalić, że szczęśliwie wróciłem z Chorwacji kropkiem.
Miałem pewne obawy, bo to raczej autko miejskie, ale dał radę :D
Jechało się nawet wygodnie jak na tą klasę auta ( jedynie kierownica twarda i pedał gazu niewygodny na dalszą trasę) Jechaliśmy 3 os dorosłe + 2 dzieci, spalanie 7-8 l benzynki, praktycznie cały czas na klimie.
Dowód :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 08.07.2013 13:21

Arooo napisał(a):Witam

Dowodu brak :)
Arooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arooo » 08.07.2013 14:20

termondar napisał(a):

Dowodu brak :)

:D No...dowodu że wróciliśmy nie ma, ale jest dowód że dojechaliśmy :wink:
Bo w tle widać krzewy Kiwi obok apartmana ( u nas to raczej nie rośnie chyba)
:papa:
LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 08.07.2013 14:29

Jechało się nawet wygodnie jak na tą klasę auta ( jedynie kierownica twarda i pedał gazu niewygodny na dalszą trasę) Jechaliśmy 3 os dorosłe + 2 dzieci, spalanie 7-8 l benzynki, praktycznie cały czas na klimie.

Trzy osoby dorosłe, dwoje dzieci i spakowaliście się bez BOXa ? Za to ktoś powinien wam przyznać order pakowaczy roku.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.07.2013 14:32

LFB napisał(a):Trzy osoby dorosłe, dwoje dzieci i spakowaliście się bez BOXa ? Za to ktoś powinien wam przyznać order pakowaczy roku.

Karty płatnicze aż tyle miejsca nie zajmują :smo: :D
Arooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arooo » 08.07.2013 14:49

LFB napisał(a):

Trzy osoby dorosłe, dwoje dzieci i spakowaliście się bez BOXa ? Za to ktoś powinien wam przyznać order pakowaczy roku.

Jak jeszcze napiszę że w bagażniku był mały wózek spacerowy to już mi nikt nie uwierzy :D Sam nie wiem jak to spakowałem :?: W bagażniku były jeszcze 3 mniejsze torby+ duża torba z żarciem. Część rzeczy poupychałem w kabinie (pod siedzeniami przednimi i pod nogami mniejszych pasażerów) :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.07.2013 14:50

Arooo napisał(a):Jak jeszcze napiszę że w bagażniku był mały wózek spacerowy to już mi nikt nie uwierzy :D Sam nie wiem jak to spakowałem :?: W bagażniku były jeszcze 3 mniejsze torby+ duża torba z żarciem. Część rzeczy poupychałem w kabinie (pod siedzeniami przednimi i pod nogami mniejszych pasażerów) :wink:

Pogratulować :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.07.2013 15:58

Obrazek

oooooooo...dobry wyczyn kolego :papa: :papa: :papa:

i to w 5 osób 8O 8O 8O 8O ???

To jest Cromaniak :!: :!: :!: :!: :!:

Rowerem pewnie też byś dojechał coś tak czuje :D :D

Podoba mi się Twój wyczyn :D :D :D i spalanie niskie jak na benzynkę. Pewnie max 120km/h jechałeś???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.07.2013 17:41

Obrazek

czapki z głów kolego :P dla pasażerów czerwonej strzały-punciaka :wink: tyle kilometrów jak sardynki w puszce nie lada wyczyn :mrgreen:
marcgrzy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcgrzy » 08.07.2013 18:23

Podziwiam, podziwiam. Powiedz tylko ile kobiet jechało razem z Tobą? Bo u mnie by to nie przeszło z moją małżonka. Jej kuferek na kosmetyki zajmuje pół bagażnika punciaka ( mniej więcej) ;)
A jaki to silnik ma twój KROPEK?? 1,2 czy 1,4??
Gratulacje :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 262
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone