Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
darek1
zbanowany
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.07.2013 07:15

Toś bogaty - 3 pojazdy ????
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2013 07:17

darek1 napisał(a):Toś bogaty - 3 pojazdy ????

trzy w jednym :oczko_usmiech:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 07:28

darek1 napisał(a):Toś bogaty - 3 pojazdy ????

tak hehhe...dwa firmowe francuzy :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.07.2013 07:33

Nieżle ci się powodzi Misiu. :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 07:35

darek1 napisał(a):Nieżle ci się powodzi Misiu. :D

No przecie firmowe nie moje są hehehhe... żonki też nie bo też firmowy :D prywatny mamy tylko jeden. I to tylko na Cro. Gdyby nie Cro to byśmy nie kupowali prywatnego bo i po co ? Wiesz że firmowe auta są najlepsze na świecie??? hehhehehe...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.07.2013 07:35

Bo tanie.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 07:38

darek1 napisał(a):Bo tanie.

Bo darmowe hehhehe..nic Cię nie interesuje. Żadne paliwo , oleje srele , myjnia , zapachy , serwis? Nic. wsiadasz i jedziesz. Minusem jest to że tylko w PL. Za granicę nie pozwalają jeżdzić;/

Mam nadzieje że wyprowadziklem Cię z tego błędu hehhehehe
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 07.07.2013 09:35

A jechałem po raz czwarty autem z nienawidzonej, jeżeli chodzi o auta Francji. Trzy razy poczciwa Xsara Picasso, a w tym roku C4 Grand Picasso kupiony ok. 3 miesiące wcześniej i co ..........żarówka świateł mijania przepalona.
Poprzednie trzy wyjazdy NIC, także nie ma w tych czasach reguły, czy Niemiec, czy Japończyk, czy nic nie warty dla dużej rzeszy Francuz.
areq
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) areq » 07.07.2013 11:49

Święte słowa służbowy to najlepszy samochód. Na szczęście mogę śmigać służbowym za granicę szkoda tylko że flota Orlen nie działa za granicą hahaha.
Prywatny jest ale raczej do pucowania i zabawy...dla szanownej koleżanki małżonki.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 16:39

Ja też nie jestem przeciwny Francuzom. Osobiście jeżdzę od 3 lat meganą. I nic. Na serwisie jedynie klocki , tarcze i jakieś tam pierdoły wymieniły. Żonka ma 2 miesięczną clijówkę. No to wiadomo że nic się jeszcze nie dzieje. Ale w prywatną VC wsadziłem już 2 tyś.pln mimo że odkupiłem ją od kama .protectora który dojeżdzał nią tylko do pracy. Śmieszne km ma liczniku udokumentowane w ASO bo sprawdzałem. Na całe szczęście serwis VC jest tani :D :D
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 07.07.2013 17:27

Niedzwiad napisał(a):Ja też nie jestem przeciwny Francuzom. Osobiście jeżdzę od 3 lat meganą. I nic.

Megane w pracy. Nie jeżdze nim. Nie zajeżdzony, regularnie serwisowany. Średnio raz na pół roku do serwisu, w tym także przejażdzki na lawecie. Awarie różne, najśmieszniejsza ta w okresie gwarancji. Coś się urwało, blokada układu jezdnego. Po kilku godzinach w ASO uśmiechnięty pan oznajmia, że nie było żadnej usterko. Bez pieniędzy, bez wpisu do książki gwarancyjnej.
Tak się tworzy statystyki bezawaryjnej jazdy samochodów :lol:

Tak jako ciekawostkę podaje, nie mam zamiaru kłocić czy to lepsze czy tamto. Przewinęło się też niemieckie auto. Dwa razy w okresie gwarancji na lawecie odjechało :lol:
W europejskich (to znaczy wyprodukowanych w Europie) samochodach bardzo czesto marka jest w sumie mniej istotna, wszystko zależy od tego z jakiej partii chińszczyzny akurat zmontowali.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.07.2013 18:10

Ale ten mój francuz jest firmowym autem. Uwierz mi że go nie oszczędzam. Nigdy od 10 lat nie oszczędzałem samochodów firmowych. No ale o zdziwko ten ma 3 rok i nic się nie psuje. Może po prostu trzeba Francuza ostro traktować jak ja i dlatego się nie psuje hehhehe.. no nie wiem. Nie wnikam. Słyszę non top złe opinie żeby nie kupować Francuza itd... bo zły , bo awaryjny itd... no nie wiem powtórzę. Mój francuz firmowy się nie psuje. A może to też zasługa użytkownika????Czy to ważne? Dla mnie najważniejszy jest fakt że brykam sobie nim za free :D :D
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 07.07.2013 19:03

Tak w ogóle uważam, że jest to dobry samochód na wakacje.
A, że ten się psuje. Ot, tak jak napisałem, kwestia egzemplarza.
areq
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) areq » 07.07.2013 20:16

Niedzwiad napisał(a):Ale ten mój francuz jest firmowym autem. Uwierz mi że go nie oszczędzam. Nigdy od 10 lat nie oszczędzałem samochodów firmowych. No ale o zdziwko ten ma 3 rok i nic się nie psuje. Może po prostu trzeba Francuza ostro traktować jak ja i dlatego się nie psuje hehhehe.. no nie wiem. Nie wnikam. Słyszę non top złe opinie żeby nie kupować Francuza itd... bo zły , bo awaryjny itd... no nie wiem powtórzę. Mój francuz firmowy się nie psuje. A może to też zasługa użytkownika????Czy to ważne? Dla mnie najważniejszy jest fakt że brykam sobie nim za free :D :D

Niedzwiad bo to jest tak że jak samochód jeździ to po prostu nie ma czasu się psuć...haha
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.07.2013 20:16

Każdy nowy wóz jest dobry. To nie polonezy czy fiaty. Ważne aby nie był sprowadzany z UE stary trup.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 261
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone