Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
dids76
Koneser
Re: Citroen C4GP - podróż do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 24.04.2013 19:41

Jesli chlodnica jest sprawna to nie powinno byc zadnego problemu. Przeciez samochody nie sa robione na "Polski klimat" ale sa sprzedawane w calej Europie. Mam stary samochod z dosyc krotka przekladnia (130 km/h przy 4tys obr), przy predkosciach nawet pow. 140 km/h temperatura zawsze trzymala sie w normie. Wiekszym zagrozeniem w takich temperaturach sa korki, tu trzeba polegac tylko na wydajnosci wentylatora, ewentualnie wspomoc ogrzewaniem ;)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.04.2013 19:45

Miałem kiedyś Punto1 Sporting i od 180km/h temp zaczynała rosnąć aż do włączenia się wentylatora :D
sicret
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sicret » 24.04.2013 21:31

Widzę, że ten sam post, co na forum Citroena. :oczko_usmiech:
No nie masz się czym przejmować, najsłabszym ogniwem i tak jest zwykle... człowiek.
Jak auto sprawne, to można jechać i pół świata przejechać, ma jechać sprawnie. A że Citroen to trzeba mu więcej "wybaczyć", to inna sprawa.
Ale jak już ktoś gdzieś napisał, że "Chorwacja to bardzo blisko" i faktycznie to prawda :) Godzinowo często bliżej niż nad Bałtyk z południa Polski. :hut:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 25.04.2013 08:59

sicret napisał(a):.... że "Chorwacja to bardzo blisko" i faktycznie to prawda :) Godzinowo często bliżej niż nad Bałtyk z południa Polski. :hut:

ehh szczęściarze Ci południowcy, że tak blisko mają do Cro :D , ja muszę znad Bałtyku gonić tam 2 dni :( mimo że do kraju o normalnych drogach mam jedynie 250km.
"cytrynka" napewno da radę spora bryka to i chłodnicy raczej małej nie ma, poza tym takie same jeżdżą na południu Francji, Cro czy innych południowych krajach, jak i w Finlandii Szwecji bo raczej nikt nie robi aut na dany kraj.
KarKoz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KarKoz » 25.04.2013 14:05

sicret napisał(a):Widzę, że ten sam post, co na forum Citroena. :oczko_usmiech:

Jeszcze tylko na forum onetu, gazety wyborczej i paru innych tym podobnych napisał :lool:
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 25.04.2013 19:06

KarKoz napisał(a):

Jeszcze tylko na forum onetu, gazety wyborczej i paru innych tym podobnych napisał :lool:

Widzisz, może i jesteś użytkownikiem VIP na WSZYSTKICH wymienionych przez ciebie forach, ja oprócz Cro, citroena znam jeszcze muratora, bo z tamtąd czerpię wiedzę niezbędną do budowy domu. Na nic innego NIE MAM CZASU, a nawet nie wiem o istnieniu tych for, które ty wymieniłeś jednym tchem oraz nie mam ochoty na czytanie bzdur. :papa:
KarKoz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KarKoz » 25.04.2013 19:14

daro2008 napisał(a):
KarKoz napisał(a):

Widzisz, może i jesteś użytkownikiem VIP na WSZYSTKICH wymienionych przez ciebie forach, ja oprócz Cro, citroena znam jeszcze muratora, bo z tamtąd czerpię wiedzę niezbędną do budowy domu. Na nic innego NIE MAM CZASU, a nawet nie wiem o istnieniu tych for, które ty wymieniłeś jednym tchem oraz nie mam ochoty na czytanie bzdur. :papa:

Rozumiem, że na forum muratora też o to pytałeś... :papa:
cronaturki
zbanowany
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 25.04.2013 19:20

KarKoz

Obrazek
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.04.2013 19:31

cronaturki napisał(a):KarKoz

Obrazek

Brawo
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 25.04.2013 20:48

Widzisz, może i jesteś użytkownikiem VIP na WSZYSTKICH wymienionych przez ciebie forach, ja oprócz Cro, citroena znam jeszcze muratora, bo z tamtąd czerpię wiedzę niezbędną do budowy domu. Na nic innego NIE MAM CZASU, a nawet nie wiem o istnieniu tych for, które ty wymieniłeś jednym tchem oraz nie mam ochoty na czytanie bzdur. :papa:[/quote]
Rozumiem, że na forum muratora też o to pytałeś... :papa:[/quote]

I widzisz Twój "rozum" cię zawiódł, uwierz, że na muratorze tego nie pisałem, gdyż uznałem, że w przeciwieństwie do forum Citroena (marka auta) oraz do Cro.pl (cel podróży) niczym forum muratora nie jest powiązane z interesującymi mnie opiniami w tym temacie. No ale jeżeli Ty tego nie możesz pojąć..........................KONIEC.
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 08.05.2013 22:25

Skoda Octavia TOUR 1.6 Klima (z 2005 r.)
- 2008 - Novalja
- 2009 - Crikvenica
- 2010 - Sv. Filip i Jakov
- 2011 - Sv. Filip i Jakov
- 2012 - Orebic
- 2013 - już ta sama Skodzinka się szykuje - Jelsa czeka :D
Załączniki:
plaża_divna_208.jpg
Tomai
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomai » 24.05.2013 22:37

Jakim autkiem do Cro ?? Jedynym stworzonym do chorwackich zakrętów, oczywiście moją Mazdą MX-5
Załączniki:
2.JPG
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2013 22:43

Tomai napisał(a):Jakim autkiem do Cro ?? Jedynym stworzonym do chorwackich zakrętów, oczywiście moją Mazdą MX-5

Szpanerskie ale zimny łokieć da się zrobić :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 24.05.2013 22:49

Serce w pasy napisał(a):
Tomai napisał(a):Jakim autkiem do Cro ?? Jedynym stworzonym do chorwackich zakrętów, oczywiście moją Mazdą MX-5

Szpanerskie ale zimny łokieć da się zrobić :lol:

super,i wszędzie wiedzie.Bagażu do Cro też za wiele nie trzeba :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2013 22:52

Większość samochodów wszędzie wjedzie. Dla dwóch dorosłych osób może wystarczy lecz dla mnie za małe.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 245
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone