KarKoz napisał(a):A jaki komfort podróżowania... .
Niczym nie różniący się od innych samochodów
KarKoz napisał(a):A jaki komfort podróżowania... .
alessandro1977 napisał(a):KarKoz napisał(a):A jaki komfort podróżowania... .
Niczym nie różniący się od innych samochodów
alessandro1977 napisał(a):$$ napisał(a):Opel Insignia - firmowy leasing, nie martwię się naprawami - od tego jest ASO
Albo firmowy albo leasing na Twoją firmę...ja też mam samochód w leasingu operacyjnym ale na swoją firmę i koszty ponoszę ja...
Czyli masz po prostu służbowy samochód gdzie wszystkie koszty ponosi firma w której jesteś zatrudniony...
Jak wielu jednak - nie ma czym się chwalić ale myślałem, że Insignia to juz solidne auto...
$$ napisał(a):alessandro1977 napisał(a):$$ napisał(a):Opel Insignia - firmowy leasing, nie martwię się naprawami - od tego jest ASO
Albo firmowy albo leasing na Twoją firmę...ja też mam samochód w leasingu operacyjnym ale na swoją firmę i koszty ponoszę ja...
Czyli masz po prostu służbowy samochód gdzie wszystkie koszty ponosi firma w której jesteś zatrudniony...
Jak wielu jednak - nie ma czym się chwalić ale myślałem, że Insignia to juz solidne auto...
Leasing za ,który płaci firma, w której pracuję. Mogę ew. z CAPSem napisać dla zrozumienia Koszt przeglądów ,drobnych napraw i usterek pokrywa firma leasingowa W każdym razie to nie ja się muszę martwić , to jest ten plus A co do Insigni ,nie moje więc nie ma się czym chwalić. A nawet mając Insignię ,też nie ma się czym chwalić - złomem?? Ten samochód ma tylko ładny wygląd, a reszta to Opel. Do zwykłego Passata B5 sprzed 8 lat się chowa pod względem jakości wykonania ,wytrzymałości podzespołów ,komfortu jazdy, a nawet spalania. Nawet nie ma o czym dyskutować
p.s. Darek1 - nieważne jakie cudo - ważne, że jeździ Najchętniej to bym Syrenką 104 pojechał do Chorwacji ,tyle że bym musiał z 2 wiatraczki w środku zamontować. Chociaż w 104 drzwi otwierają się do przodu ,to może i wiatraczki by były nie potrzebne I teraz wyobraź sobie miny tych co wymieniłeś, gdy byś ich wyprzedzał
$$ napisał(a):Koszt przeglądów ,drobnych napraw i usterek pokrywa firma leasingowa
alessandro1977 napisał(a):$$ napisał(a):Koszt przeglądów ,drobnych napraw i usterek pokrywa firma leasingowa
To dobra jest ta firma leasingowa, dobroduszna wręcz bo zakładam, że chodzi o leasing operacyjny...jeżeli tak to nie znasz kolego funkcjonowania instytucji leasingu ale to już nie ten wątek
Jeżeli tak to podrzuć co to za leasing. Myślę, że wielu z nas na tym skorzysta.
A serwis jest wliczony w raty wynajmu.